Header Ads


Unlabelled Ανατροπή: Ήταν με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας και τελικά παραμένει!

Ανατροπή: Ήταν με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας και τελικά παραμένει!


Ξανά στα πλάνα του Κωστένογλου - Έφτασε μια ανάσα από την έξοδο, αλλά επιστρέφει ξανά ενεργός στην ομάδα!
Παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ισπανού κόουτς δεν πήρε ποτέ αρκετό χρόνο συμμετοχής. Στα παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί δεν είχε την εικόνα που θα του έδινε θέση στο βασικό σχήμα σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Ο Ισπανός χαφ δεν μπόρεσε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του και έτσι παρέμεινε στην ΑΕΚ.

Έρικ Μοράν: Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ο Μανόλο Χιμένεθ είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Έρικ Μοράν. Παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ισπανού κόουτς δεν πήρε ποτέ αρκετό χρόνο συμμετοχής. Στα παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί δεν είχε την εικόνα που θα του έδινε θέση στο βασικό σχήμα σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ.

Με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη αυτό δεν άλλαξε και έτσι ο Ισπανός παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μάλαγα. Ο έμπειρος χαφ δεν μπόρεσε να γίνει σημαντικός ούτε στην ομάδα της Αναδλουσίας η οποία δεν έκανε χρήση της οψίον αγοράς. Ο Μορλαν επέστρεψε στην ΑΕΚ, αλλά από την αρχή του καλοκαιριού έκανε προπονήσεις με τους κομμένους.

Έρικ Μοράν: Ξέμεινε στην ΑΕΚ

Όλο το καλοκαίρι ο Νίκος Λυμπερόπουλος προσπάθησε να βρει ομάδα στον Μοράν, αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει ο Ισπανός στα Σπάτα χωρίς να υπολογίζεται. Μάλιστα, είναι ο μοναδικός από τους κομμένους που δεν βρήκε ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Ούρος Τσόσιτς ανακοινώθηκε από την Κραϊόβα, ενώ ο Στράτος Βασιλαντωνόπουλος ενημερώθηκε ότι θα είναι κανονικά μέλος της πρώτης ομάδας

Εφόσον έμεινε μόνος δεν γίνεται γυμναστές και φυσιοθεραπευτές να απασχολούνται παραπάνω χρόνο για έναν μονάχα ποδοσφαιριστή. Έτσι, ο Μοράν θα προπονείται με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ αρχής γενομένης από το απόγευμα. Το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής μέσα στη σεζόν δεν είναι ακόμα σίγουρο. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ειδικότερα με την πολυκοσμία που υπάρχει στο χώρο του κέντρου.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.