Header Ads


Super League K19: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 0-2

Super League K19: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 0-2


Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στον εντός έδρας αγώνα για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αστέρα.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 10ο λεπτό πλασέ του Μανώλη Αρβανίτη μετά από ασίστ του Μιχάλη Τσέλιου και το σκορ έκλεισε στο 90' με αυτογκόλ του Κάρδαρη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσέλιου. Ευκαιρίες για γκολ έχασαν και οι δύο ομάδες, με τον Αστέρα να πιέζει για την ισοφάριση αλλά να σταματάει στο δοκάρι (57' Αλί Μπαμπά) και σε μεγάλες επεμβάσεις του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Γιώργου Θεοχάρη (59' Τζίμας, 65' Παπαγεωργίου) και με την ΑΕΚ να χάνει ευκαιρίες να «κλειδώσει» νωρίτερα τη νίκη σε προσπάθειες του Γιάννη Κορομηλά (80') και του Μιχάλη Κοσίδη (83').

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Ρουκουνάκης, Καραβίδας (ΑΕΚ) Κάρδαρης, Κανελλόπουλος (Αστέρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χριστοδούλης, Κάρδαρης, Χριστόπουλος (46' Μιχόπουλος), Ζορμπάς (54' Γουσέτης), Σωτηράκης, Τανουσάι, Τζίμας, Αλάγκμπε, Αλί Μπαμπά, Κανελλόπουλος, Θεοδωρίδης (65' Παπαγεωργίου)

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Κάτσικας, Αρβανίτης (73' Κορομηλάς) Καραβίδας, Σταμούλης, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Μάρκου (63' Κοσίδης) Τσαρούχας, Μαχαίρας (89' Τσαρούχας) Χριστόπουλος.

Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Σταματόπουλος, Τσούκας (Αρκαδίας)

aekfc.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.