Header Ads


Unlabelled Εντολή για μεταγραφή από Καρντόσο!

Εντολή για μεταγραφή από Καρντόσο!


Ο κόουτς της ΑΕΚ αναμένει σύντομα την έλευση ενός παίκτη για το κέντρο της άμυνας. Ποια τα δεδομένα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταθέσει στον Νίκο Λυμπερόπουλο τη λίστα με τα ονόματα τα οποία θα μπορούσαν να φανούν… χρήσιμα στην ΑΕΚ, όσον αφορά τη θέση στο κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», η απόκτηση ενός σέντερ μπακ θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς έχει παρατηρήσει ότι υπάρχει «θέμα» στα μετόπισθεν. Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕΚ θα πρέπει να καταλήξει στο τι είδους παίκτη θα προκρίνει για το κέντρο της άμυνας. Και βάσει δεδομένων, θα πρέπει να συνυπολογίσει αρκετές παραμέτρους.

Αρχικά, η απόκτηση ενός στόπερ μπορεί να θεωρείται ανάγκη, αλλά μια προσεκτική ματιά στο ρόστερ θα φανερώσει ότι υπάρχουν παίκτες όπως ο Τσιγκρίνσκι (τραυματίας ακόμη μεν, αλλά ποιοτικός), όπως και οι Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνας. Ίσως οι τρεις εξ αυτών να αποδώσουν αρκετά καλά στις αναμετρήσεις με την Κραϊόβα για τα προκριματικά του Europa League, κάτι που ίσως κατευνάσει την ανάγκη που έχει δημιουργηθεί για μεταγραφή στα μετόπισθεν. Σε διαφορετική περίπτωση πάντως, εάν η ΑΕΚ προκριθεί και οι στόπερ της δεν αποδώσουν, ή η επόμενη κλήρωση είναι δύσκολη, τότε η υπόθεση θα… τρέξει.

Σε κάθε περίπτωση, πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση της Δευτέρας, η οποία θα αναδείξει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σε περίπτωση που προκριθεί από τα ματς με την Κραϊόβα.
Εάν η κληρωτίδα βγάλει δύσκολο αντίπαλο, τότε ο Πορτογάλος θα δώσει στον Λυμπερόπουλο σήμα για επίσπευση των διαδικασιών, όσον αφορά το θέμα του σέντερ μπακ. Εν κατακλείδι, μετά από την κλήρωση, ο Καρντόσο, θα αφήσει το στίγμα του, ως προς το τι θέλει ακριβώς για την ενίσχυση του «Δικεφάλου» σε έναν τομέα, όπου έχει ανάγκη μεταγραφής.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.