Header Ads


«Τρύπα με Κρίστισιτς - Απαράδεκτος Βέρντε - Μόνο αυτός ξεχώρισε...»

«Τρύπα με Κρίστισιτς - Απαράδεκτος Βέρντε - Μόνο αυτός ξεχώρισε...»


Τρελά κενά στην άμυνα, κακός Μπάρκας. Ούτε σε... 5Χ5!
Η ΑΕΚ πατώντας στο σκορ του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League όπου θα συναντήσει την Τράμπζονσπορ, ωστόσο το 1-1 με την Κραϊόβα στο άδειο ΟΑΚΑ και κυρίως η κάκιστη εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο, αποτελούν... καμπανάκι ενόψει της συνέχειας. Η Ένωση από την αρχή του ματς έδειξε ασύνδετη και με μεγάλα κενά στα μετόπισθεν, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Ρουμάνοι την έπαιξαν μονότερμα και εκτός του γκολ που βρήκαν, έχασαν τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν φοβερά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, όπου αγωνίστηκαν οι Σβάρνας και Βράνιες, οι οποίοι και ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ από παίκτες που δεν μπορούσαν να σκοράρουν σε κενή εστία.

Ο Δικέφαλος έμοιαζε να... παραπαίει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, κάτι που εάν συμβεί και στο ματς με την Τράμπζονσπορ, θα το πληρώσει πολύ ακριβά, καθώς οι Τούρκοι δεν συγκρίνονται ποιοτικά με τους Ρουμάνους. Η Ένωση είχε προβλήματα σε όλη την αμυντική της λειτουργία, καθώς και στη μεσαία γραμμή οι Σιμόες – Κρίστισιτς δεν συνεργάζονταν σωστά και ειδικά ο Σέρβος αποτέλεσε «μαύρη τρύπα» και έκανε πολλά εύκολα λάθη.

Προβληματική ωστόσο ήταν και η εικόνα του Μπάρκα, ο οποίος στο γκολ έχει κάνει λάθος έξοδο, αλλά και η γενικότερη νοοτροπία που παρουσίασε η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο μετά την επιστροφή της στο γήπεδο από την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Οι παίκτες της δεν είχαν καμία διάθεση να προσπαθήσουν, δεν έτρεχαν, δεν πίεζαν και απλώς κοιτούσαν τους αντιπάλους τους να κάνουν... πάρτι στην περιοχή τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος από κάποιο σημείο και μετά περπατούσε στον αγωνιστικό χώρο και έγινε τελικά αλλαγή 60’!

Ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πέτυχε και πάλι ένα πολύ όμορφο γκολ και έδειξε πρόθυμος να δώσει το 100% ακόμα και ως εξτρέμ, θέση που δεν τον βολεύει, ωστόσο θα πρέπει να προσαρμοστεί, διότι δεν γίνεται να χωρέσει πλέον στη μεσαία γραμμή, όπου ο Ζεράλδες είναι βασικός και αναντικατάστατος, ενώ πίσω από τον φορ παίζει πλέον και ο Λιβάγια.

ΥΓ. Ο Καρντόσο σίγουρα θα έχει να πει πολλά στους παίκτες του για την εικόνα τους στο παιχνίδι όπου έκαναν... αγγαρεία, ωστόσο σε αυτόν που πρέπει να «τραβήξει το αυτί», είναι ο Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός εξτρέμ, που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε με τη μία να είναι σίγουρο γκολ εάν έδινε πάσα σε συμπαίκτη του. Ο Βέρντε όμως προτίμησε να προσπαθήσει να ντριμπλάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια τον πήρε στο κυνήγι και του τραβούσε τη φανέλα για να τον σταματήσει, λες και έπαιζε στο... 5Χ5! Απαράδεκτη εικόνα! 

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.