Header Ads


Unlabelled «Τελειώνει» μεταγραφή του καλοκαιριού ο Καρντόσο!

«Τελειώνει» μεταγραφή του καλοκαιριού ο Καρντόσο!


"Χαμός" μετά την Κραϊόβα. Είναι μεταγραφή καλοκαιριού. Τι έγινε;
Το ρόστερ της ΑΕΚ δεν έχει ακόμα κλείσει, με δεδομένο ότι εκκρεμεί τουλάχιστον η προσθήκη ενός στόπερ, ενώ κρίνεται η τύχη ορισμένων παικτών που δεν έχουν πείσει τον Μιγκέλ Καρντόσο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος δεν "έλαμψε" με τις εμφανίσεις του στην προετοιμασία και δεν έχει πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό για την αξία του.

Ο πρώην άσος της ΑΕΛ πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Καρντόσο στα καλοκαιρινά φιλικά, αλλά η απόδοσή του δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν είναι ικανοποιημένος από το δείγμα γραφής του Σέρβου και φέρεται να έχει τις αμφιβολίες σχετικά με το αν ο Ντέλετιτς είναι ικανός να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα άκρα για την Ένωση.

Τα πράγματα είναι ζόρικα για τον 25χρονο άσο, ο οποίος έμεινε εκτός λίστας από τον Καρντόσο για τα παιχνίδια κόντρα στην Κραϊόβα, απόφαση που ερμηνεύεται ως "μήνυμα" του Πορτογάλου τεχνικού προς τον παίκτη.

Ο Ντέλετιτς δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ, αντιθέτως ακούγεται πως είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί ως δανεικός από τον ΑΕΚ, εάν ο Καρντόσο αποφασίσει πως δεν μπορεί να ποντάρει πάνω για τη νέα σεζόν.

Σε αυτή την περίπτωση, οι Κιτρινόμαυροι δεν αποκλείεται να ψάξουν στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ, που θα πλαισιώσει τους Βέρντε, Αλμπάνη, Κλωναρίδη και Μάνταλο στη μεσοεπιθετική γραμμή.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.