Header Ads


Λαρεντζάκης: «Είχαμε κάποια προβλήματα με την ΑΕΚ, μιλάω με τη Βαλένθια»

Λαρεντζάκης: «Είχαμε κάποια προβλήματα με την ΑΕΚ, μιλάω με τη Βαλένθια»



Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επιβεβαίωσε ότι μιλάει με τη Βαλένθια και αναφέρθηκε στο «διαζύγιό» του με την ΑΕΚ, αλλά και τα όνειρά του για την Εθνική Ομάδα. 
ΑΕΚ, Βαλένθια και Εθνική Ομάδα…

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στα τρία αυτά θέματα σε δηλώσεις που έκανε στο talkbasket.net.

«Είμαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα στην Εθνική. Το κλίμα είναι καλό, είμαστε όλοι μαζί, η χημεία βρίσκεται εκεί και όλα βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Η εμπειρία των "παραθύρων" μου έδωσε αυτοπεποίθηση και με βοήθησε. Ο Γιάννης είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή την στιγμή. Θα μας βοηθήσει πολύ, αλλά θα τον βοηθήσουμε και εμείς. Θα βρούμε τον τρόπο», ανέφερε για το κεφάλαιο της γαλανόλευκης ενόψει του Παγκοσμίου της Κίνας. 

«Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. Είχαμε κάποια προβλήματα, τα οποία αφήσαμε πίσω. Τώρα είμαι ελεύθερος», τόνισε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους». 

Σε ερώτηση που του έγινε για τα προβλήματα που ανέφερε, ο διεθνής γκαρντ, απάντησε: «Αυτό είναι θέμα ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα, δεν θέλω να επεκταθώ. Ο καθένας έχει την άποψή του για το τι συνέβη. Πιστεύω ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος της παρουσίας στην ΑΕΚ. Είμαι παίκτης με φιλοδοξίες και προσδοκίες που θέλει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Ήρθε η ώρα να κοιτάξω το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Η ΑΕΚ το σεβάστηκε αυτό και τους ευχαριστώ πολύ». 

Στα σενάρια περί επαφών με τη Βαλένθια: «Μιλάμε με Βαλένθια, αλλά δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ακόμα. Έχω κάνει focus στην Εθνική ομάδα και έχω εκεί το μυαλό μου. Με το θέμα ασχολείται ο μάνατζέρ μου, Γιώργος Δημητρόπουλος, με τον συνεργάτη του, Γιώργο Πάνου. Κάνουν καλή δουλειά και τους έχω εμπιστοσύνη».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.