Header Ads


Θέλει 7+ εκατ. για το deal η ΑΕΚ!

Θέλει 7+ εκατ. για το deal η ΑΕΚ!


Η Αϊντραχτ βρήκε την άκρη τελικά με τον Κέβιν Τραπ και την Παρί και έτσι αγόρασε τον διεθνή Γερμανό τερματοφύλακα.
Η Μονπελιέ, είδε τις δύο προτάσεις της να πέφτουν στο κενό και έτσι στράφηκε στον τερματοφύλακα της Σοσιεδάδ, Χερόνιμο Ρούλι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως σταματάει και η κινητικότητα για τον Βασίλη Μπάρκα. Κάθε άλλο, αφού όπως φαίνεται οι δύο συγκεκριμένες ομάδες αποτέλεσαν το πρελούδιο της αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος για τον διεθνή Έλληνα πορτιέρε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Αυγούστου.

Το δεδομένο είναι πως οι "κιτρινόμαυροι" φαίνεται να εμμένουν σε πρόταση 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να συναινέσoυν στην παραχώρηση του παίκτη. Άγνωστο αν αυτή τη στιγμή υπάρχει ομάδα που να προσφέρει τόσα χρήματα, όπως εκτιμάται όμως, στην Ένωση θα κάτσουν στο τραπέζι σε περίπτωση που η όποια προσφορά ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι άλλωστε κρυφό, πως στην ΑΕΚ περιμένουν προτάσεις. Περιμένουν, τώρα στο φινάλε των μεταγραφών, να εμφανιστούν οι σοβαρότερα ενδιαφερόμενοι για τον 25χρονο γκολκίπερ, χωρίς πάντως να διαρρέεται κάτι αναφορικά με την ταυτότητά τους.

Μπορεί σήμερα να γίνεται λόγος σε δημοσιεύματα για τη Μονακό, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι Μονεγάσκοι διαθέτουν τρεις τερματοφύλακες στο ρόστερ τους. Τους γερόλυκους Σούμπασιτς και Μπενάλιο (βαριά "χαρτιά" δηλαδή), απέκτησαν από τη Μονπελιέ και τον Λεκόμ, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε βασικός στο πρώτο ματς της χρονιάς, ενώ προβιβάσαν φέτος από τη δεύτερη ομάδα και τον νεαρό Ιβοριανό, Σι.

Μοιάζουν λοιπόν... υπερκαλυμμένοι κάτω από την εστία, λογικό σε περίπτωση που θελήσουν να προχωρήσουν σε ανανέωση στη θέση (35άρηδες οι Μπενάλιο, Σούμπασιτς) να πρέπει πρώτα να βρουν ομάδα σε αυτούς και μετά να κάνουν τις όποιες, προσθετικές κινήσεις τους. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και να γίνει κάτι τέτοιο, ο Βασίλης Μπάρκας δεν θα λογίζεται για βασικός, αφού με τέτοιον ανταγωνισμό, δύσκολα θα θεωρείται τέτοιος.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.