Header Ads


Ετοιμάζει εκπλήξεις στην 11αδα ο Καρντόσο!

Ετοιμάζει εκπλήξεις στην 11αδα ο Καρντόσο!


Τι θα κάνει στην επίθεση - Αφήνει στον πάγκο το...«παιδί» του!
Με ελάχιστους παίκτες να έχουν «κλειδώσει» θέση στο αρχικό σχήμα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με την Τραμπζονσπόρ. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζει μέχρι τέλους τις δοκιμές, ώστε να αποφασίσει ποιους 11 θα παρατάξει στο κρίσιμο ματς με τον τουρκικό σύλλογο, αφού έχει αρκετά διλήμματα.  Ο Πορτογάλος δεν έχει αποφασίσει για πολλές θέσεις τις ενδεκάδας.
Στην άμυνα, μόνος σίγουρος είναι ο Όγκνιεν Βράνιες, με τον Σβάρνα στα στόπερ και τους Παουλίνιο και Χουλτ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα να έχουν πάρει προβάδισμα.

Στο κέντρο αναμένεται να επιστρέψει ο Σιμάο, στο πλευρό του Σιμόες και στη θέση στου Κρίστισιτς, ενώ στην επίθεση σίγουρη θέση έχουν οι Μάνταλος και Λιβάγια. Πέρα από αυτούς, όμως, ο Καρντόσο προβληματίζεται έντονα, αφού απομένουν δύο θέσεις για τους Ολιβέιρα, Ζεράλδες και Βέρντε, με τους δύο πρώτους να έχουν ελαφρύ προβάδισμα.

Με αυτούς έρχεται στην Αθήνα η Τράμπζονσπορ

Με πρωινή προπόνηση στην Τραπεζούντα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της επί τουρκικού εδάφους, για την εκτός έδρας αναμέτρηση για τα play-offs του Europa League με την ΑΕΚ, η Τράμπζονσπορ. Αμέσως μετά, η «Τράμπζον» ανακοίνωσε τους παίκτες που περιλαμβάνονται από τον Ουνάλ Καραμάν στην αποστολή που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού σταδίου απέναντι στην «Ένωση».

Πρόκειται για τους: Ουγκουρτσάν, Ερτσέ, Αρντά, Χουσεΐν, Ματζίντ, Ιβανίλντο, Κάμπι, Περέιρα, Νόβακ, Σόσα, Παρμάκ, Όμπι Μίκελ. Ντογκάν, Κανμπάζ, Ομούρ, Γιουσούφ, Ενουακέμε, Ντονίς, Εκουμπάν και Σέρλοτ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.