Header Ads


Unlabelled Ανατροπή με Λαρεντζάκη, ανανεώνει και μένει στην ΑΕΚ!

Ανατροπή με Λαρεντζάκη, ανανεώνει και μένει στην ΑΕΚ!


Ο διεθνής άσος συνεχίζει στην ΑΕΚ και βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές – και – της περσινής ΑΕΚ. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ έχει παρουσιάσει τρομερή αγωνιστική βελτίωση και ήταν ένας από τους παίκτες του συνόλου που βγήκε μπροστά σε κρίσιμα ματς των «κιτρινόμαυρων», όταν η ομάδα ήταν ταλαιπωρημένη από τους απανωτούς τραυματισμούς που την είχαν «χτυπήσει».

Το σενάριο που «έπαιξε» έντονα τον τελευταίο καιρό είναι πως ο «Λάρυ» ενδεχομένως να αποχωρήσει από την Ένωση και να μην ενισχύσει την ομάδα από τη νέα σεζόν. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί, καθώς ο Λαρεντζάκης θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα και να εκπροσωπεί την ΑΕΚ και τη νέα χρονιά. Άλλωστε, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με την Ένωση να έχει μάλιστα κι ως στόχο να του ανανεώσει το συμβόλαιο του για λίγα ακόμα χρόνια.

Ενας από τους στόχους του 25χρονου άσου είναι κάποια στιγμή να παίξει ξανά στο εξωτερικό, σε ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Bέβαια, για να γίνει αυτό τη φετινή σεζόν και για να σπάσει το συμβόλαιο του (σ.σ. το buy out είναι κοντά στα 400.000) έπρεπε να φέρει πρόταση από άλλη ομάδα. Αυτό δεν έγινε εφικτό, αφού εν τέλει δεν βρέθηκε η κατάλληλη ομάδα για τον διεθνή γκαρντ.

O «Λάρυ» θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα και την επόμενη σεζόν και αναμένεται να είναι εκείνος που θα γίνει «οδηγός» για τους νεοφερμένους παίκτες στον νέο ελληνικό κορμό που «χτίζει» ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη «Βασίλισσα», καθώς γνωρίζει την ομάδα… απ’ έξω κι ανακατωτά.

Από τη δική της πλευρά, η ΑΕΚ επιμένει για να ανανεώσει ο παίκτης το συμβόλαιο του με την ομάδα για κάποια χρόνια ακόμα, καθώς στον σύλλογο πιστεύουν στις δυνατότητες του και επιθυμούν να έχει ακόμα πιο ηγετικό ρόλο τη νέα σεζόν.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...
Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.