Header Ads


Χάνει την προετοιμασία ο Αλμπάνης!

Χάνει την προετοιμασία ο Αλμπάνης!


Πιο σοβαρό του αναμενομένου αποδεικνύεται το πρόβλημα του Χρήστου Αλμπάνη, ο οποίος θα χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κίελτσε.
Μία δυνατή μονομαχία (πάνω στη φάση) με τον Όγκνιεν Βράνιες, κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της σεζόν, στερεί από τον Χρήστο Αλμπάνη τη συμμετοχή του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κίελτσε.

Ο 24χρονος εξτρέμ υποβλήθηκε σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε οστικό οίδημα αριστερού γόνατος, συνέπεια της κάκωσης που είχε υποστεί. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών, χάνοντας σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά του να μπει στα σχέδια του Μιγκέλ Καρντόσο.

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι γυμνάστηκαν στα Σπάτα τόσο το πρωί (9.30), όσο και το απόγευμα (18.00).

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Μίλος Ντέλετιτς και οι διεθνείς Πέτρος Μάνταλος, Βασίλης Μπάρκας, οι οποίοι επέστρεψαν από τις άδειές τους. Ο Μιχάλης Μπακάκης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί (10.30) στα Σπάτα και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.