Header Ads


Πάει προετοιμασία με Ρόμα ο Βέρντε!

Πάει προετοιμασία με Ρόμα ο Βέρντε!


Στην Ιταλία γράφουν ότι έγινε συνάντηση μεταξύ Ρόμα και Βέρντε, αποφασίστηκε να πάει προετοιμασία αν και η Α.Ε.Κ. πιέζει έντονα...
Η υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε είναι απ' αυτές που... καίνε την ΑΕΚ για να τελειώνει και να κλείσει θετικά. Αν κρίνουμε ωστόσο από το γεγονός ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Ένωση δεν θέλουν να τραβήξει άλλο αυτή η υπόθεση, τότε αυτό που γράφουν οι Ιταλοί ως αποτέλεσμα στη συνάντηση μεταξύ του ατζέντη του ποδοσφαιριστή και της Ρόμα, μάλλον δεν είναι καλό μαντάτο ή εξέλιξη για την Ένωση.

«Αναμονή για Βέρντε: τρία κλαμπ τον διεκδικούν...», είναι ο τίτλος του .calciomercato.it και συνεχίζει «ο παίκτης έχει διάφορες προτάσεις στο τραπέζι όπως από Μαγιόρκα, Μπέτις και ΑΕΚ». Έπειτα στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι έγινε κουβέντα μεταξύ της Ρόμα και του ατζέντη και αποφασίστηκε να πάει προετοιμασία:

«Έγινε σήμερα συνάντηση ανάμεσα στον ατζέντη του Βέρντε και την Ρόμα. Στην κουβέντα υπήρξε αναφορά στις προτάσεις από Μαγιόρκα, Μπέτις και ειδικά της ΑΕΚ που τον θέλει πολύ. Την ίδια ώρα είναι stand by το θέμα. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2020, η Ρόμα παραμένει στα 2 εκατ. ευρώ για την πώληση, ποσό το οποίο όμως θεωρείται υπερβολικό από τους διεκδικητές για έναν ποδοσφαιριστή που σε λίγους μήνες θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος», τονίζεται και συνεχίζει το ρεπορτάζ αναφέροντας:

«Την προσεχή Τρίτη αποφασίστηκε ο Βέρντε θα ξεκινήσει την προετοιμασία με την Ρόμα. Ο Φονσέκα θα τον δει στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται σα σενάριο να παραμείνει και να βοηθήσει όσο χρειαστεί. Οι προτάσεις υπάρχουν, το θέμα από τη Ρόμα είναι stand by, αλλά η ελληνική ομάδα τον θέλει πολύ δυνατά και πιέζει για να τον έχει άμεσα... Υπήρξαν συνεχείς επαφές ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Αθήνας και του Πετράκι».

Πάντως οι Ιταλοί κρίνουν ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που θα καταλήξει αν το αποφασίσει έγκαιρα η Ρόμα και αν πειστούν οι «κιτρινόμαυροι» να περιμένουν για την περίπτωσή του...

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.