Header Ads


Unlabelled Τον φέρνει..τσάμπα στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης!

Τον φέρνει..τσάμπα στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης!


Πολύ καλός παίκτης που θα...αλλάξει επίπεδο την ΑΕΚ - Έρχεται...τσάμπα με ενέργειες Μελισσανίδη!
Ο Καρντόσο είναι λογικό να θέλει έναν πιο «ψημένο» στη θέση και στον ρόλο του περιφερειακού επιθετικού από τους Ζεράλδες, Μάνταλο που ενδεχομένως να κληθούν να παίξουν σε αυτή τη θέση... Αν έρθει κι αυτός στην Ένωση, θα είναι γεμάτο το ρόστερ.

Μεγαλύτερη δικαίωση του ρεπορτάζ του sportdog, για τους λόγους που η ΑΕΚ και ο Καρντόσο εξετάζουν θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του Λούκας Μπογέ στην Ενωση, από το σημερινό πρωτοσέλιδο της «ΩΡΑΣ» δεν θα μπορούσε να υπάρχει.

Από την πρώτη στιγμή, ο «σκύλος» είχε αναφέρει πως η ευχέρεια του Αργεντινού να αγωνιστεί τόσο στα άκρα (σε περίπτωση που χρειαστεί) όσο και ως περιφερειακός επιθετικός, είναι κάτι που «κουμπώνει» ιδανικά σε αυτά που θέλει ο Πορτογάλος προπονητής των «κιτρινόμαυρων». Προσθέστε και το γεγονός πως ο Γιακουμάκης δεν έχει κερδίσει τον Καρντόσο και πηγαίνει ολοταχώς για δανεικός, οπότε ήταν επιβεβλημένο για την ισορροπία του ρόστερ να υπάρχει και ένας τρίτος που να μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Για την ακρίβεια, εκεί υπάρχει ο Ολιβέιρα. Δίπλα του, πίσω του, οπουδήποτε περιφερειακά, προορίζεται ο Λιβάγια. Στα… ρεπό του Πορτογάλου, θέση στην κορυφή θα παίρνει ο Κροάτης. Και τότε, ο Καρντόσο είναι λογικό να θέλει έναν πιο «ψημένο» στη θέση και στον ρόλο του περιφερειακού επιθετικού από τους Ζεράλδες, Μάνταλο που ενδεχομένως να κληθούν να παίξουν σε αυτή τη θέση (χωρίς όμως να είναι η φυσική τους), αλλά και έναν όχι «ειδικών συνθηκών», όπως είναι ο Κλωναρίδης, ο οποίος αποδίδει – ως γνωστόν – μόνο σε συγκεκριμένης μορφής παιχνίδια και αντιπάλους.

Και εδώ λοιπόν, ο Μπογέ,  κολλάει γάντι! Αυτά όλα είχαμε αναφέρει στον sportdog, αυτά, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, η ΩΡΑ επιβεβαιώνει κάνοντας χαρακτηριστικά λόγο στον τίτλο της πως «Φέρνει Μπογέ ο Γιακουμάκης», με τον ακόμη πιο ενδεικτικό υπότιτλο να είναι… φωτοτυπία των αρχικών ρεπορτάζ του «σκύλου» τις προηγούμενες ημέρες: «Γιατί η πολύ πιθανή πλέον αποχώρηση του Ελληνα επιθετικού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνει η ΑΕΚ κίνηση για τον Αργεντινό – «Κλειδί» τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μπογέ».

Οσο για τον τρόπο; Και αυτόν τον αναδείξαμε χτες. Η ΑΕΚ έχει ενημερώσει τον Αργεντινό πως θα δεχτεί το «άνοιγμα» που της έκανε μόνο σε περίπτωση που καταφέρει να αποδεσμευτεί από την Τορίνο. Διαφορετικά, δεν προβλέπεται να κάνει κάποια κίνηση (υπάρχει το σενάριο της επέκτασης του συμβολαίου με τον ιταλικό σύλλογο προκειμένου να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, αλλά όχι με ρήτρα αγοράς όπως αυτή που ίσχυε στην περυσινή σεζόν, πολύ δηλαδή χαμηλότερη των 6 εκατ. ευρώ. Κάτι που όμως, δεν θέλει ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ίδιος ο Μπογέ). Ο χρόνος είναι με το μέρος της Ενωσης, ο Αργεντινός θα… παίξει πλέον μπάλα, οπότε υπομονή.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.