Header Ads


Η ΑΕΚ ντύνει ξανά στα «κιτρινόμαυρα» τον Μπογέ αν...

Η ΑΕΚ ντύνει ξανά στα «κιτρινόμαυρα» τον Μπογέ αν...


Η Ενωση έχει το πάνω χέρι αυτό το καλοκαίρι στην υπόθεση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού και η Τορίνο και ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έχουν ενημερωθεί με ποιους όρους θα έμπαινε σε διαπραγμάτευση.


Προχωράει η υπόθεση Μπογέ με την ΑΕΚ να μην βιάζεται και να έχει βάλει ως στόχο να κάνει την υπέρβαση και την μεγάλη μεταγραφή του Αργεντίνου μόνο αν θα γίνει με τους δικούς της όρους αυτή την φορά.

Στην ΑΕΚ άρχισαν να ασχολούνται ξανά με τον παίκτη αφού είχαν κλείσει, με τον Βέρντε, τους ακραίους μεσοεπιθετικούς, μετά από πρωτοβουλία του ίδιου και γνωρίζουν πολύ καλά πως η Τορίνο δεν υπολογίζει τον 23χρονο στο βασικό της ρόστερ και αναζητει την καλύτερη δυνατή πρόταση για να τον παραχωρήσει.

Ο Καρντόσο εκτιμά τον παίκτη αλλά δεν καίγεται για την απόκτηση του αφού είναι ήδη καλυμένος και με το παραπάνω στις θέσεις που μπορεί να παίξει ο Λούκας. Περίπτωση απόκτησης ακραίου μεσοεπιθετικού υπήρχε μόνο σε περίπτωση αποχώρησης κάποιου με δανεισμό αλλά μιλάμε για μια συμπληρωματική κίνηση και όχι με παίκτη επιπέδου Μπογέ. Δεν λέει όμως όχι σε έναν ποιοτικό ποδοσφαριστή για τον οποίο είχε εκφραστεί πολύ θετικά από το πρώτο κιόλας μίτινγκ που είχε κάνει με την διοίκηση της ΑΕΚ. Ο ίδιος ο Μπογέ θέλει πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ αφού έμεινε ευχαριστημένος ο ίδιος και η οικογένεια του τοσο από την ομάδα όσο κι από την πόλη και πιστεύει ότι μπορεί να δώσει και να πάρει πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Μάλιστα έχει ζητησει από τους μάνατζερ του να βοηθήσουν όσο μπορούν σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Ιταλική ομάδα. Η ΑΕΚ βλέπει τον παίκτη ως επένδυση αφού είναι σε καταπληκτική ηλικία και με αδιαμφισβήτητα προσόντα.

Τι πρέπει να γίνει για να μπορέσει να προχωρήσει η υπόθεση και να κλείσει η μεταγραφή; 

Να βρεθεί φόρμουλα ώστε ο Μπογέ να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν το επόμενο καλοκαίρι και εγγυημένο από τώρα συμβόλαιο για άλλα 3 ή 4 χρόνια όμως τόσο η οψιόν όσο και η αμοιβή του Αργεντίνου να είναι πολύ κάτω από αυτά που είχαν συμφωνηθεί πέρυσι τέτοια εποχή. Πέρυσι καιγόταν η ΑΕΚ. Φέτος η Τορίνο και ο Μπογέ. Υπενθυμίζεται ότι η οψιόν αγοράς του Μπογέ ήταν 6.000.000 σε 6 δόσεις και το συμβόλαιο τετραετές με 700.000 τον χρόνο.

Η ΑΕΚ θα έμπαινε σε συζητήσεις  με μια οψιόν μειωμένη πάνω από 50% για το 100% του παίκτη και με συμβόλαιο σε καμία περιπτωση πάνω από το συμβόλαιο του Βέρντε που παίρνει 500.000 τον χρόνο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ έχει ενημερώσει τους αντζέντηδες του παίκτη για αυτά τα δεδομένα και περιμένει από αυτούς το “πράσινο φως”.

Αν η Τορίνο δείξει διάθεση διαπραγμάτευσης με αυτούς τους όρους, ο Λούκας το έχει κάνει ήδη, τότε θα υπάρχουν πιθανότητες η ΑΕΚ να κάνει και αυτό το μπαμ. Γίνεται κατανοητό πως η ΑΕΚ είναι η μόνη που δεν βιάζεται σε αυτή την υπόθεση και μπορεί να περιμένει και ως τις 31 Αυγούστου αν χρειαστεί για να πετύχει τους όρους της αφού μιλάμε για μια μεταγραφή εκτός προγραμματισμού και μπάτζετ που δεν την επηρρεάζει άμεσα αγωνιστικά.

aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.