Header Ads


Και Βέρντε και Καρτάμπια; Ποια είναι η αλήθεια!

Και Βέρντε και Καρτάμπια; Ποια είναι η αλήθεια!


Το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ για την «υπόθεση εξτρέμ» είναι ξεκάθαρο και δεν έχει αλλάξει το παραμικρό τις τελευταίες ώρες σε σχέση με όσα γνωρίζαμε. 
Ο εκλεκτός του Μιγκέλ Καρντόσο για το δεξί άκρο παραμένει ο Ντανιέλε Βέρντε, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να λυθεί (και) το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους μάνατζερ του, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει.


Και το λέμε αυτό, διότι από την Ισπανία κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα μέσω Twitter που μιλά για συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Καρτάμπια. Ο οποίος Καρτάμπια, είναι ένα όνομα που πράγματι έχει παίξει δυνατά στο παρελθόν για την Ένωση αλλά τούτη την ώρα που μιλάμε, η προτεραιότητα της Ένωσης και ο βασικός στόχος για το δεξί άκρο είναι άλλος. Επίσης να διευκρινίσουμε το εξής σχετικά με τον Καρτάμπια, ο οποίος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εναλλακτική του Βέρντε, πολύ απλά διότι είναι μια πιο ακριβή περίπτωση από τον Ιταλό…

Όπως και να’ χει, η ΑΕΚ παλεύει για την περίπτωση του Βέρντε που αποτελεί και τον εκλεκτό του Καρντόσο για το δεξί άκρο σε σχέση με τον Φέντε Καρτάμπια, που να θυμίσουμε πως έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Βέρντε, παίζει στον ίδιο χώρο με τον Ιταλό και έχει την ίδια κίνηση συγκλίνοντας από δεξιά προς τον άξονα…

Σε κάθε περίπτωση αυτό που αποκλείεταιείναι να αποκτηθούν και οι δύο παίκτες. Ακόμη κι αν γίνει δεύτερη μεταγραφή ακραίου επιθετικού θα είναι άλλη περίπτωση και περισσότερο παίκτης προοπτικής. Προέχει όμως η απόκτηση βασικού δεξιού εξτρέμ με πρώτο στόχο πάντα τον Βέρντε.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.