Header Ads


«Δεν έχει αποφασίσει για Βέρντε η Ρόμα, τα λέει με Πετράτσι»

«Δεν έχει αποφασίσει για Βέρντε η Ρόμα, τα λέει με Πετράτσι»


Συνάντηση με τον Τζιανλούκα Πετράτσι θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Ντανιέλε Βέρντε, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στη Ρόμα, με το «tuttomercatoweb» να αναλύει τα δεδομένα. 
Τα δεδομένα για την περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε αναλύει η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb».

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Ρόμα δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουν με τον Ιταλό εξτρέμ που δεδομένα απασχολεί την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι «τζιαλορόσι» σκέφτονται την περίπτωση να τον κρατήσουν γιατί είναι ένα project για τον σύλλογο αλλά από την άλλη υπάρχει και η σκέψη να πωληθεί, με όλα τα δεδομένα να είναι ανοιχτά.

Για να καταλήξουν κάπου οι δύο πλευρές, πάντως, θα πρέπει να τα πούνε και αυτό θα γίνει τις ερχόμενες ημέρες, όταν ο Ντανιέλε Βέρντε θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή, Τζιανλούκα Πετράτσι. Αυτό που... ανησυχεί τους Ρωμαίους είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και εφόσον δεν το ανανεώσει, υπάρχει ο κίνδυνος να τον κλείσει κάποια ομάδα ως ελεύθερο τον ερχόμενο Γενάρη.

Στο ίδιο άρθρο υποστηρίζεται πως η Βαγιαδολίδ, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός, υπάρχει περίπτωση να επανέλθει εφόσον δεν έχει και κάποιο... μπλέξιμο με τις περιβόητες υποθέσεις περί στημένων αγώνων στην La Liga, ενώ αναφέρεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από ιταλικούς συλλόγους.

Τέλος, στο ιταλικό δημοσίευμα αναφέρεται πως οι εξελίξεις γύρω από το όνομά του αναβάλλονται, ενώ γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ και της Μπέτις, όπως και σε αυτό της Μαγιόρκα που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα υπάρξει σύντομα ανάμεσα στον Βέρντε και τον Πετράτσι.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.