Header Ads


Unlabelled Ιστορικό Deal: Πωλείται Έλληνας παίκτης της ΑΕΚ!

Ιστορικό Deal: Πωλείται Έλληνας παίκτης της ΑΕΚ!


"Ψήνεται" το super deal - Θα... σπάσουν ταμεία - Ιστορική πώληση για την ΑΕΚ αν πραγματοποιηθεί καθώς θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ!
Σταθερά στην κορυφή των μεταγραφικών σεναρίων που αφορούν πωλήσεις από την ΑΕΚ ο Βασίλης Μπάρκας. Με πορεία… ρόλερ-κόστερ είναι η αλήθεια τους τελευταίους μήνες, αφού από τις αξιώσεις της Ένωσης για πρόταση του μόνο έναντι αντιτίμου 10 εκατ. ευρώ Σταθερά στην κορυφή των μεταγραφικών σεναρίων που αφορούν πωλήσεις από την ΑΕΚ ο Βασίλης Μπάρκας. Με πορεία… ρόλερ-κόστερ είναι η αλήθεια τους τελευταίους μήνες, αφού από τις αξιώσεις της Ένωσης για πρόταση του μόνο έναντι αντιτίμου 10 εκατ. ευρώ, το μέτριο – στην καλύτερη – κλείσιμο της περασμένης χρονιάς τόσο για τον διεθνή Ελληνα τερματοφύλακα όσο και για τους «κιτρινόμαυρους» περιόρισε αρκετά το ενδιαφέρον για τον Μπάρκα.

Όχι σε επίπεδο ομάδων που τον παρακολουθούν, αυτές υφίστανται, αλλά ως προς τη θεώρηση τους για το κατά πόσον μια πρόταση θα ήταν χρονικά κατάλληλο να συμβεί τώρα και κυρίως να είναι ανάλογη της αγοράς και της «πέρασης» που φαίνονταν να έχει ο Μπάρκας στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν.

Πάρα ταύτα, η πολύ καλή εμφάνιση του Μπάρκα στο ματς της Εθνικής με την Ιταλία ανέβασε ξανά τις μετοχές του τερματοφύλακα του Δικεφάλου. Το δεδομένο ενδιαφέρον της Ρόμα και οι ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας των «τζιαλορόσι» με την Ενωση από την υπόθεση Πόνσε ως και την έσχατη, αυτή δηλαδή του Ντανιέλε Βέρντε, συντηρεί σταθερά τουλάχιστον σε επίπεδο συζητήσεων την προοπτική να καταθέσουν οι Ρωμαίοι μια πρόταση για τον Ελληνα τερματοφύλακα.

Παράλληλα όμως, λειτουργεί και «αφυπνιστικά» προς τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες, οι οποίες γνωρίζοντας πως υπάρχει ομάδα που μοιάζει αποφασισμένη να καταθέσει πρόταση για τον Μπάρκα, αλλάζουν στάση και μπαίνουν – ξανά – στο παιχνίδι.

Ισως γι’ αυτό, από τις μανατζερικές δηλαδή (και όχι μόνο) ενοχλήσεις που έχει δεχτεί η Ενωση, προκύπτει εντατικοποίηση της δραστηριότητας αναφορικά με την πώληση του Μπάρκα, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να εκτιμούν από τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει πως το «παιχνίδι» για τον Ελληνα τερματοφύλακα, «ανοίγει» ξανά, τουλάχιστον ως προς τους… παίκτες που ενδιαφέρονται για τον Μπάρκα και πλέον είναι ξεκάθαρο πως αυτό δεν μονοπωλείται από τη Ρόμα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.