Header Ads


Μπάνκι: «Έμπνευση για το μέλλον αυτή η εμφάνισή μας»

Μπάνκι: «Έμπνευση για το μέλλον αυτή η εμφάνισή μας»


Στην πολύ καλή απόδοση των παικτών του στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, που ανέφερε ότι αυτή η εμφάνιση είναι έμπνευση για το μέλλον. 
Η ΑΕΚ έκανε το 2-1 στη σειρά με τον Προμηθέα Πατρών, με τον Λούκα Μπάνκι να στέκεται στη συγκέντρωση και τη συνοχή που είχαν οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως αυτή η εμφάνιση είναι έμπνευση για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι στη συνέντευξη Τύπου:

- Για το παιχνίδι: «Κατακτήσαμε μια πολύ σημαντική νίκη, όχι όμως πιο σημαντική από την πρώτη στη σειρά. Αυτή η διαφορά μπορεί να δημιουργήσει μια διαφορετική αξία και μια διαφορετική σημασία για εμάς. Γιατί παίξαμε με συνέχεια και στα δύο μέρη του γηπέδου. Καταφέραμε να μοιράσουμε την μπάλα και να βρούμε λύσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να βρούμε τη συγκέντρωσή μας και τη σοβαρότητά μας στο 4ο παιχνίδι. Θα υπάρχουν πάλι αντικειμενικές δυσκολίες στο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν τον Προμηθέα. Θα έχουν μια αστείρευτη επιθυμία για να μας νικήσουν».

- Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας του: «Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Έχουμε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων. Θα πρέπει να καταλάβουμε τι κάναμε λάθος στο δεύτερο παιχνίδι και να προετοιμαστούμε καλύτερα. Τα ίδια πράγματα κάναμε και μετά το δεύτερο παιχνίδι προσπαθώντας να διορθωθούμε. Είχαμε συγκέντρωση και επιθυμία. Θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και επιθυμία μας, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ρίσκο, μια τόσο μεγάλη νίκη να δημιουργήσει διαφορετική κατάσταση. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ματσάρουμε την επιθυμία των αντιπάλων να πάρουν εκδίκηση».

- Για το αν ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του: «Όχι, δεν ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Έχουμε κάνει κι άλλα παιχνίδια με τέτοια συνοχή. Θα πρέπει να δώσουμε μερίδιο στα παιδιά λόγω του μικρού διαστήματος που είχαμε να προετοιμάσουμε τα ματς. Αυτή η εμφάνιση είναι έμπνευση για το μέλλον. Σίγουρα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοια παιχνίδια. Στα playoffs μετράνε οι νίκες και όχι οι διαφορές. Και αυτή απλά ήταν μια νίκη».

- Για το τι περιμένει σε επίπεδο τακτικής από τον Προμηθέα στο 4ο παιχνίδι της σειράς: «Είναι μια ερώτηση που κάνατε και στον άλλο προπονητή; Εγώ δεν ξέρω αν απαντήσω. Περιμένω σίγουρα ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να επαναλάβω την αξία του ρόστερ του Προμηθέα. Έχουν πάρα πολλούς και καλούς παίκτες. Και αποδεικνύεται ότι έχουν λύσεις, από τον αριθμό των παικτών που χρησιμοποίησαν στο δεύτερο παιχνίδι. Πολύ λίγες ομάδες μπορούν να βάζουν ως 11ο παίκτη τον Χολ. Έχουν φτιάξει μια πολύ καλή δομή ομάδας. Είναι δύσκολο να ηττηθεί μια τέτοια ομάδα. Περιμένω να έχουμε την ίδια επιθυμία και τελείως διαφορετική προσέγγιση».

- Για την απόδοση του Γκέιμπ Γιορκ:
«Δεν ξέρω αν χρειάζεται χρόνο, αλλά σκόραρε από την αρχή κι αυτό τον βοήθησε».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.