Header Ads


Πλησιάζει σε χαφ και εξτρέμ η ΑΕΚ!

Πλησιάζει σε χαφ και εξτρέμ η ΑΕΚ!


Αρκετά προχωρημένες οι δύο μεταγραφές, που δεν αποκλείεται να κλείσουν μέσα στην εβδομάδα. 
Σε αρκετά καλό στάδιο προκειμένου να ολοκληρώσει μέσα στην εβδομάδα τη δεύτερη ή και την τρίτη της μεταγραφή, μετά από αυτή του Παουλίνιο, βρίσκεται η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η «Ένωση» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση χαφ. Ο Τσίκο Ζεράλδες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ψηλά στη λίστα, αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο εξετάζει και μία ακόμη περίπτωση που δεν έχει βγει προς τα έξω.

Ταυτόχρονα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εντοπίσει έναν παίκτη στα άκρα της επίθεσης από την πορτογαλική αγορά και έχουν αρχίσει την προεργασία και γι’ αυτή την υπόθεση.

Αντίθετα, πιο πίσω είναι τα «μέτωπα» του στόπερ και του σέντερ φορ. Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη την υπόθεση του Εζέκιελ Πόνσε, που όμως πλέον είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχει στα υπόψη η λύση του Σουηδού φορ Μίκαελ Ίσακ της Νυρεμβέργης, αλλά εξετάζονται και άλλες επιλογές.

Στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα συνδράμει και ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος στο διάστημα της παραμονής του στην Πορτογαλία έχει κάνει επαφές εκμεταλλευόμενος τη γνώση της αγοράς και τις διασυνδέσεις του.

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να έχει τελειώσει τουλάχιστο το 80% των μεταγραφών μέχρι την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.