Header Ads


Σκέψεις για ίδιες τιμές με τις περσινές στα διαρκείας - Παρασκευή η παρουσίαση!

Σκέψεις για ίδιες τιμές με τις περσινές στα διαρκείας - Παρασκευή η παρουσίαση!


Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα διαρκείας για τη νέα σεζόν την Παρασκευή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα κυμαίνονται στις ίδιες τιμές με τις περσινές, ενώ θα υπάρξουν και κάποια ακόμα bonus. 


Το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι, θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και λογικά θα είναι και η τελευταία φορά που θα βγουν για το Ολυμπιακό Στάδιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τιμές θα κυμανθούν στο ίδιο επίπεδο με τις περσινές. Μια προσφορά συμφέρουσα, αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, που θα έχει και πλέι-οφ και περισσότερα εμπορικά ματς. Τις δύο πρώτες εβδομάδες θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας οι περσινοί κάτοχοι, με το διάστημα αυτό των 14 ημερών να ξεκινάει από την προσεχή Δευτέρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για την αγορά των διαρκείας, πέρα από όσους ήταν κάτοχοι τις σεζόν που η Ένωση βρέθηκε στις πιο κάτω κατηγορίες, ενημέρωσε πως προβάδισμα για τα διαρκείας στην Αγιά –Σοφιά, θα έχουν και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας τις σεζόν 2017-2018, 2018-2019, και 2019-2020.

Κατά την παρουσίαση της Παρασκευής, θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, με κάποιες ακόμα εκπλήξεις για τους κατόχους.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.