Header Ads


Unlabelled «Τελειώνει» και βασικός ξένος άσος από την ΑΕΚ - Έρχεται πρόταση;

«Τελειώνει» και βασικός ξένος άσος από την ΑΕΚ - Έρχεται πρόταση;


Βασικός ξένος άσος παραχωρείται από την Ένωση με 1 εκατ. ευρώ - Ποιος θα φέρει τα πολλά χρήματα. 
Ο Μπακασέτας έγινε ο πρώτος που ανοίγει την πόρτα της εξόδου της ΑΕΚ. Γιατί, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι και ο τελευταίος.



Υπάρχει έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα για ποδοσφαιριστές της Ενωσης,  οι οποίοι και δεν φαίνονται να βρίσκονται σε θέση ισχύος ως προς την αξιολόγηση και την ιεραρχία του Μιγκέλ Καρντόσο αλλά και για άλλους, που καιρό τώρα, η ΑΕΚ τους έχει βάλει στη βιτρίνα της περιμένοντας μια καλή πρόταση.

Στην πρώτη κατηγορία, για να μην κρυβόμαστε, βρίσκεται πλέον και ο Αντρέ Σιμόες. Η ΑΕΚ έχει διαμηνύσει σε μάνατζερ πως τον παραχωρεί αξιώνοντας 1 εκατ. ευρώ. Ποσό που σαφώς μπορεί να μειωθεί, όπως άλλωστε και το αντίτιμο που εισέπραξε τελικά για τον Μπακασέτα (είναι ακόμη μικρότερο από τις 800 χιλιάδες που έχει κυκλοφορήσει ως «χαμηλότερο» ποσό είσπραξης από την Αλάνιασπορ), αφού πλέον η ΑΕΚ έχει εγκαταλείψει – ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών του νέου της προπονητή – τις υπέρογκες και προφανώς βάσει της μηδενικής ζήτησης (ως τώρα) μη ρεαλιστικές, αξιώσεις.

Στη δεύτερη κατηγορία, ανήκει ο Βασίλης Μπάρκας. Εδώ και πολύ καιρό, από το φθινόπωρο κιόλας έχουμε καταγράψει στον sportdog, πως η μόνη ρεαλιστική ελπίδα της Ενωσης για μια επικερδή πώληση πολλών εκατομμυρίων αφορά τον διεθνή  Ελληνα τερματοφύλακα, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Το κακό του φίνις στη σεζόν που ολοκληρώθηκε επηρέασε τη δυναμική διαφόρων προτάσεων, ωστόσο από την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον, θεωρείται δεδομένο πως αυτές θα έρθουν τελικά.

Για τη Ρόμα, που εσχάτως γράφεται αρκετά έντονα, δεν υπάρχει – τουλάχιστον βάσει των όσων προκύπτουν από πηγές μέσα στην ΑΕΚ – τίποτα το επίσημο, τίποτα το προχωρημένο, ούτε καν κάτι το… αρχικό. Απλώς, τόσο στην Ενωση όσο και ο ποδοσφαιριστής εκτιμούν πως τα διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των «τζιαλορόσι» είναι ενδεικτικά μιας κινητικότητας, αλλά και των προσφορών (8 εκατ. ευρώ, όπως γράφεται) που, η πρώτη παρατηρείται και οι δεύτερες αναμένονται, για τον Μπάρκα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.