Header Ads


Προς Γκιμαράες ο Κροβίνοβιτς - Κοιτάει αλλού η ΑΕΚ!

Προς Γκιμαράες ο Κροβίνοβιτς - Κοιτάει αλλού η ΑΕΚ!


Η Ένωση… σβήνει το όνομα του Κροάτη μέσου από την μεταγραφική της λίστα που οδεύει προς Γκιμαράες!
Από την πρώτη μέρα που βγήκε στην επιφάνεια του ρεπορτάζ της ΑΕΚ το όνομα του Φίλιπ Κροβίνοβιτς σας ενημερώσαμε πως η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη δύσκολη και πως οι άνθρωποι του «δικεφάλου» την είχαν χαρακτηρίσει ως «πολυτέλεια».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την Πορτογαλία, η Μπενφίκα και η Γκιμαράες τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και είναι πλέον θέμα ημερών να ανακοινωθεί ο δανεισμός του Κροάτη από τη μία στην άλλη ομάδα της Ιβηρικής.

Μάλιστα, η Μπενφίκα ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι θα τον δώσει δανεικό σε ομάδα της Πορτογαλίας. Και η ΑΕΚ αναζητά πλέον τον επόμενο στόχο της για την θέση του επιθετικού χαφ από τον άξονα.

Ο 24χρονος Κροάτης μέσος, άρεσε ιδιαίτερα τόσο στον Μιγκέλ Καρντόσο, όσο και στον Νίκο Λυμπερόπουλο, όμως από την στιγμή που οι Πορτογάλοι ήθελαν ο παίκτης τους να συνεχίσει εντός συνόρων τα χέρια της ΑΕΚ ήταν… δεμένα.

Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν το… σαφάρι για παίκτες στην συγκεκριμένη θέση που δεδομένα θέλουν να ενισχυθούν. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει δηλώσει πως θέλει η δική του ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και ως εκ τούτου, χρειάζεται ένα πολύ δυνατό κέντρο.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.