Header Ads


Πατέρας Λουτσέσκου: «Δεν τον ήθελαν στον ΠΑΟΚ, του έκαψαν το αυτοκίνητο!»

Πατέρας Λουτσέσκου: «Δεν τον ήθελαν στον ΠΑΟΚ, του έκαψαν το αυτοκίνητο!»


Αποκαλυπτική συνέντευξη του μπαμπά Λουτσέσκου για τον γιο του,  αποκαλύπτει και την παραλίγο μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.


Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε στη ρουμανική τηλεόραση και αποκάλυψε το παρασκήνιο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, από τον γιο του, πριν από δυο χρόνια. Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε πως ο γιος του θα μπορούσε να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά, όπως είπε, δεν τον εμπιστεύτηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είπε το εξής: "Θα μπορούσε να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά την τελευταία στιγμή δεν έγινε γιατί δεν τον εμπιστεύτηκαν. Έμεινε στην Ξάνθη και ήταν να τον προσλάβει ο ΠΑΟΚ, αλλά έχασαν το πρωτάθλημα επειδή δεν νίκησαν στην Ξάνθη και όλοι ήταν εναντίον του. Κάποια στιγμή έβαλαν φωτιά και στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη, όταν έπαιξε η Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί δεν τον ήθελαν και έπρεπε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Άρχισε ένα πρωτάθλημα με τιμωρία επτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά σιγά-σιγά κατάφερε να τους κερδίσει. Πήρε φέτος το νταμπλ και η ομάδα ήταν αήττητη παίρνοντας ρεβάνς για ό,τι συνέβη πέρσι".

Για την πορεία του γιου του, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου τόνισε: "Λένε πολλοί πως τον έλεγχα, αλλά αυτό δεν συνέβαινε σε καμία περίπτωση. Του μιλούσα φυσιολογικά, σαν πατέρας, αλλά δεν τον καθοδηγούσα. Άρχισε να παθιάζεται πολύ με την προπονητή, άρχισε να μελετά, να αναλύει και έχτισε σταδιακά τη δική του φιλοσοφία, τον δικό του τρόπο δουλειάς και ό,τι κατάφερε ανήκει στον ίδιο και τη δουλειά του. Είμαι πολύ περήφανος για το παιδί μου".

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.