Header Ads


Αρέσει στον Δώνη ο Άλεφ, προβάδισμα για ΑΠΟΕΛ!

Αρέσει στον Δώνη ο Άλεφ, προβάδισμα για ΑΠΟΕΛ!


Τα δεδομένα της υπόθεσης του Άλεφ που απασχολεί τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. 
Το «ζεστό» ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βραζιλιάνο Άλεφ Ντος Σάντος, ο οποίος δεν συνέχισε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ. Μια περίπτωση που ενδιαφέρει σαφώς το «τριφύλλι», που αναζητά διπλή ενίσχυση στη θέση των αμυντικών μέσων, καθώς Στάϊκος και Τζανδράρης δεν θα συνεχίσουν στους «πράσινους».

Το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» εκτιμά ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να βοηθήσει στη κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή εκεί που έχει εντοπίσει αδυναμία στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του καθώς ο αμυντικός χαφ που αναζητούν στον Παναθηναϊκό θέλουν να χτίζει παιχνίδι να έχει ένα θετικό πρόσημο μεταβιβάσεων κοντά στο 80-85% και ο Βραζιλιάνος διαθέτει αυτά τα στοιχεία. Όμως οι «πράσινοι» σκανάρουν παράλληλα και κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στη Λατινική Αμερική.

Ο Άλεφ επίσης μπορεί να δώσει ύψος στη μεσαία γραμμή και τα στημένα, στοιχείο που λείπει από την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Ο τεχνικός των «πράσινων» αναζητά σαφώς ποδοσφαιριστή με πιο… aggressive χαρακτηριστικά, όμως είναι θετικός και με την συγκεκριμένη προοπτική. Άλλωστε για αυτό οι πράσινοι άνοιξαν γραμμή επικοινωνίας απευθείας με τον μάνατζερ του παίκτη και όχι τον ίδιο, αφού δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί του από το τεχνικό επιτελείο μέχρι τώρα.

ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΑΠΟΕΛ 

Ο παίκτης σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον προτιμά την Ελλάδα από την Κύπρο, σε περίπτωση βέβαια που ο Παναθηναϊκός ισοφαρίσει την οικονομική προσφορά του ΑΠΟΕΛ, που έχει σαφέστατο προβάδισμα και όλα δείχνουν πως θα τον αποκτήσει. Πάρα ταύτα στον Βραζιλιάνο αρέσει πολύ η Αθήνα και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παραμείνει εδώ, όμως είναι επαγγελματίας και θα προτάξει την οικονομική σκοπιά σε κάθε περίπτωση…

Η Ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ και το οικονομικό γέρνουν την ζυγαριά υπέρ των Κυπρίων. Ο Παναθηναϊκός δεν φέρεται διατεθειμένος να πλησιάσει τις 300 χιλιάδες Ευρώ και να μπει σε παιχνίδια πλειοδοσίας . Έτσι πιθανότερος προορισμός του παίκτη είναι η μεγαλόνησος . Ωστόσο, στο «τριφύλλι» – που μελετούν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις στην Λατινική Αμερική – δεν το βάζουν κάτω και έχουν ανοιχτά ραντάρ για την καλύτερη δυνατή λύση.

ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΦ Ο ΚΑΤΕΛΑΡΗΣ 

Ο Κατελάρης παραμένει στο προσκήνιο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από τη μεγαλόνησο η Ομόνοια ετοιμάζει νέα προσέγγιση για επέκταση συμβολαίου στον παίκτη που αρέσει στον Μπερκ και επιθυμούν διακαώς να παραμείνει στα πάτρια εδάφη. Οι ιθύνοντες της Ομόνοιας ξεκαθάρισαν με ιδιωτική συζήτηση στον παίκτη ότι τον θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι του παζλ ενόψει της νέας περιόδου. Εξάλλου οι οικονομικές απαιτήσεις των Κυπρίων δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την όποια προσέγγιση με την πλευρά του Παναθηναϊκού, που παίζει ένα παιχνίδι υπομονής.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.