Header Ads


«Αυτή είναι η ελληνική ομάδα που κινήθηκε για Πόνσε!»

«Αυτή είναι η ελληνική ομάδα που κινήθηκε για Πόνσε!»


Όλο το μεταγραφικό παρασκήνιο.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ο Εζεκιέλ Πόνσε δεν θα βρίσκεται στην ομάδα και την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, ο Αργεντινός αποκάλυψε ότι υπήρχε κι άλλη ελληνική ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του.


Η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα ότι δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Εζεκίελ Πόνσε. Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός φορ επισήμανε ότι θέλει να πάει σε καλύτερο και πιο δυνατό πρωτάθλημα.

Ο Πόνσε ευχαρίστησε άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο», ενώ διευκρίνισε πως η ρήτρα για την οψιόν αγοράς του ενεργοποιήθηκε από την Ένωση.

Ωστόσο, τόνισε πως επιθυμία του ήταν να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο 22χρονος επιθετικός αποκάλυψε πως είχε πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα, ωστόσο εκείνος παραμένει πιστός στους «κιτρινόμαυρους», αφού για αυτόν στη χώρα μας υπάρχει μόνο η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sportime.gr», μπορεί η ΑΕΚ να ήθελε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη, ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε να μείνει Ελλάδα και ήδη στα χέρια του έχει πρόταση. Μια πολύ δυνατή πρόταση από την Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να συνεχίσει εκεί. Πάντως και άλλες ευρωπαϊκές (πολύ καλές) ομάδες θέλουν τον Πόνσε…

«Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην ΑΕΚ και στους ανθρώπους της για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχτηκαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ για να προσφέρω στην ομάδα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τον επαγγελματισμό με τον οποίο με αντιμετώπισαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Και Ολυμπιακός αλλά και ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ, ενδιαφέρθηκαν για τον 22χρονο φορ, ωστόσο βρήκαν σε… τοίχο!

Οι «ερυθρόλευκοι» ως γνωστόν ψάχνουν για επιθετικό, αφού επιθυμία της διοίκησης του συλλόγου είναι η ενίσχυση για τη συγκεκριμένη θέση, με ένα όνομα-φωτιά. Αυτό δεν είναι άλλο τον Εκι Πόνσε, στο πρόσωπο του οποίου ήθελαν να βρουν το «9άρι» που τόσο ψάχνουν.

Αλλωστε, είναι συνηθισμένη η τακτική τους να «ψωνίζουν» παίκτες στα… μουλωχτά από την Ενωση, όπως έγινε άλλωστε και με την περιβόητη υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου. Ομως ο Πόνσε δεν αποδείχθηκε… Λάζαρος κι έκλεισε με τη μία την πόρτα στους Πειραιώτες που τον πλησίασαν πριν από λίγο καιρό, αφού για αυτόν υπάρχει μόνο η ΑΕΚ.

Ωστόσο, υπάρχει κι άλλη ομάδα που ψάχτηκε… «υπόγεια» για τον Αργεντινό. Οπως καλά μαντέψατε, αυτή είναι ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς ήταν η τελευταία ομάδα που προσέγγισε πρόσφατα τόσο τον παίκτη, όσο και τη Νιούελς (διατηρεί ένα ποσοστό της τάξης του 40% των δικαιωμάτων του), ωστόσο οι προσπάθειές τους έπεσαν στο… κενό.

Ειναι αγαπημένη… συνήθεια των «ασπρόμαυρων» να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ΑΕΚ, προσπαθώντας να της πάρουν ότι πολυτιμότερο διέθετε τη φετινή χρονιά, ωστόσο και αυτοί έφαγαν τα… μούτρα τους! Μετά τη φυγή του Πρίγιοβιτς για άλλες… πολιτείες, οι Θεσσαλονικείς έψαχναν τον αντικαταστάτη του Σέρβου, θεωρώντας πως ο Πόνσε θα ήταν ο ιδανικός παίκτης, τον οποίο θα πλαισίωνε ο Ακπομ.

Οπως και να έχει, ο Εκι δεν μπήκε καν στη διαδικασία συζητήσεων μαζί τους και τους το… ξέκοψε, αφού στην Ελλάδα υπήρχε και θα υπάρχει μόνο η ΑΕΚ για εκείνον.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.