Header Ads


Unlabelled Τον «τελείωσε» από την ΑΕΚ ο Καρντόσο!

Τον «τελείωσε» από την ΑΕΚ ο Καρντόσο!


Οι πρώτες αποφάσεις του Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ - Ποιος τελείωσει οριστικά από την ΑΕΚ έπειτα από απόφαση του νέου προπονητή! - Όλο το ρεπορτάζ της Ένωσης.
Τα πάντα στην ΑΕΚ κινούνται υπό τους ρυθμούς του Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος λαμβάνει σιγά σιγά οριστικές αποφάσεις για το ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν!

ΑΕΚ: Η προθεσμία ενεργοποίησης του deal που είχε η Ένωση με την Μπράγκα για τον Άλεφ εξέπνευσε χθες, 31/5 και έτσι ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύμφωνα με την Α'Bola, η οψιόν αγοράς του ήταν ύψους 1,8 εκατομμυρίων, ποσό ασύμφορο για την Ένωση και για το λόγο αυτό δεν συνεχίστηκε η συνεργασία των δυο πλευρών όπως σημειώνεται και στο δημοσίευμα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο όπως συμπληρώνει και πάλι η Α'Bola ενδιαφέρεται έντονα τις τελευταίες μέρες για τον Νέλσον Μόντε, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Ρίο Άβε, ενώ πρόσφατα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον αριστερό αστράγαλο, εξαιτίας της οποίας θα είναι ξανά διαθέσιμος μέσα στο καλοκαίρι.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.