Header Ads


«Όνομα ο Παουλίνιο, δεν είναι Γκάλο - Καλύτερος ο Σοάρες, παίζει και αριστερά»

«Όνομα ο Παουλίνιο, δεν είναι Γκάλο - Καλύτερος ο Σοάρες, παίζει και αριστερά»


Ένας «ειδικός» για τους δύο μπακ που «χτυπούν» οι δύο Δικέφαλοι. 
Καλύτερη περίπτωση είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες από τον Παουλίνιο, οι δύο δεξιοί οπισθοφύλακες που πλησιάζουν σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του άριστος γνώστης του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.


Αναλυτής που γνωρίζει σε βάθος το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, ο Κ. Ζάγκας σχολίασε ακόμα ότι ο Παουλίνιο είναι καλύτερος αμυντικά από τον Γκάλο, αλλά δεν έχει τις σέντρες του Βραζιλιάνου πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Τέλος, για τον Σοάρες συμπλήρωσε ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από την Πόρτο, είναι δυνατός και γρήγορος και μπορεί, κατά συνθήκη, να παίξει και ως αριστερός μπακ.

"Εργάτης στο γήπεδο ο Παουλίνιο - Καλύτερος αμυντικά από Γκάλο"

"Η Τσάβες έχει αφήσει ελεύθερο τον Παουλίνιο, στο πλαίσιο κάποιων αποδεσμεύσεων που έχει κάνει αυτό το διάστημα. Έχει αρχίσει την καριέρα του από τους μικρούς της Πόρτο, ενώ έχει παίξει και στην Μπράγκα. Έχει καλό όνομα. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο βέβαια, αλλά για δεξιός μπακ είναι συνεπής. Είναι πιο πολύ αυτό που λέμε εργάτης στο γήπεδο", ήταν το αρχικό σχόλιο του Κ. Ζάγκα στο sportdog.

Μπορούμε να πούμε δύο λόγια περισσότερα για εκείνον; Ειδικά σε σχέση με τον Γκάλο που μόλις έφυγε από την ΑΕΚ;

"Είναι παίκτης που προωθείται στο γήπεδο, παίζει όλη τη γραμμή. Θεωρώ ότι είναι καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι σε σχέση με τον Γκάλο, αλλά σίγουρα δεν έχει τη σέντρα και εκείνη τη διείσδυση που είχε ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της ΑΕΚ".

"Καλύτερη περίπτωση ο Σοάρες - Παίζει και αριστερό μπακ"

Ποια είναι η άποψή σου για τον Σοάρες, που βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ;

"Πρόκειται για πιο καλή περίπτωση από εκείνη του Παουλίνιο, είναι πιο καλό όνομα. Είναι Βραζιλιάνος, που έπαιζε δανεικός από τη Γκρέμιο. Μένει ελεύθερος τώρα, ενώ πέρσι είχε κατακτήσει το Κύπελλο με την Άβες. Σχεδόν σε όλα τα ματς ήταν βασικός. Το όνομά του είχε βρεθεί στο ρεπορτάζ και της Πόρτο, ήταν μέσα στους δύο υποψήφιους που είχαν γραφτεί για να τη θέση του δεξιού μπακ. Άρα η περίπτωσή του μετράει".

Τα χαρακτηριστικά του ποια είναι;

"Είναι δυνατός, γρήγορος, φέτος έβαλε και 4 γκολ. Μπορεί να παίξει κατά συνθήκη και ως αριστερός μπακ. Στοίχημα είναι όλοι αυτοί οι παίκτες, αλλά θεωρώ ότι μπορεί να πάει σε μια πιο μεγάλη ομάδα και να σταθεί. Έχει περάσει από τους μικρούς της Πόρτο, οι Δράκοι τον είχαν φέρει στην Πορτογαλία όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία".

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.