Header Ads


Την Τρίτη οι υπογραφές για τα 20 εκατ. της Περιφέρειας Αττικής για την «Αγιά Σοφιά»!

Την Τρίτη οι υπογραφές για τα 20 εκατ. της Περιφέρειας Αττικής για την «Αγιά Σοφιά»!


Mετά την ολοκλήρωση του ελέγχου από το αρμόδιο Συμβούλιο (Ελεγκτικό) η ΑΕΚ την Τρίτη θα λάβει τα 20εκ. ευρώ που αντιστοιχούν στην χρηματοδότηση για την οποία είχε δεσμευτεί η Περιφέρεια. 
Ήταν περίπου πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου, όταν η Περιφέρεια Αττικής είχε εγκρίνει τη χρηματοδότηση της «Αγιάς Σοφιάς» με 20εκ ευρώ. Αυτό που απέμενε ήταν το «πράσινο» φως από το Ελεγκτικό Συμβούλιο. Όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες η διαδικασία αυτή, τελείωσε αισίως και έτσι την Τρίτη αναμένεται να υπογραφεί πλέον η σύμβαση.

Σε μια από τις τελευταίες ενέργειες της, ως Περιφερειαρχής Αττικής, η Ρένα Δούρου, αναμένεται να βάλει την υπογραφή της ώστε να λάβει τα χρήματα η Ερασιτεχνική, ενώ από την πλευρά Ένωσης, τις υπογραφές θα βάλει ο Αλέξης Αλεξίου, ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως τα χρήματα που θα δοθούν, θα προορίζονται αποκλειστικά για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Όσο για τον τρόπο που θα καταβληθούν τα χρήματα, αυτά θα δοθούν σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόση θα καταβληθεί μέσα στη φετινή χρονιά και θ’ αντιστοιχεί σε 3εκ ευρώ, η δεύτερη το 2020 και θα είναι η μεγαλύτερη, μιας και του χρόνου θα δοθούν 10εκ ευρώ, ενώ η 3η θα καταβληθεί το 2021, όταν θα δοθεί το ποσό των 7εκ ευρώ.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.