Header Ads


Unlabelled ΑΕΚ για Βράνιες: Τι περιμένει από την Αντερλεχτ!

ΑΕΚ για Βράνιες: Τι περιμένει από την Αντερλεχτ!


Ο Ογκνιέν Βράνιες παραμένει ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για την άμυνα της και θέλει άμεσα μάλιστα να ξεκαθαρίσει μαζί του. 
Η ΑΕΚ περιμένει να ξεκαθαρίσει η τελική στάση που θα ακολουθήσει η Αντερλεχτ στην συγκεκριμένη υπόθεση. Και από τα μηνύματα που λαμβάνουν δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια εξέλιξη μέσα στις επόμενες μέρες. Η Ενωση επί της ουσίας θέλει να ξέρει άμεσα τα δεδομένα και τις απαιτήσεις τους. Ο Βράνιες από πλευράς του έχει πιέσει όσο μπορεί την βελγική ομάδα και έχει μεταφέρει όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα την επιθυμία του για να επιστρέψει στην Ενωση καθώς θεωρεί ότι είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν για ένα restart στην καριέρα του. Μια καριέρα που την περασμένη σεζόν… πληγώθηκε πολύ.

Αν δεν… κάτσει του Βράνιες;

Η ΑΕΚ όμως δεν… κρέμεται μόνο από τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό για την άμυνα. Από εκεί και πέρα για τον Νίκο Λυμπερόπουλο δεν είναι η μοναδική λύση ο Βόσνιος αν δεν προχωρήσει. Υπάρχουν και άλλοι κεντρικοί αμυντικοί στη λίστα, με επιλογές που έχουν τεθεί και υπόψιν του Μανόλο Χιμένεθ. Και στόχος της Ενωσης είναι η άμεση απόκτηση βασικού στόπερ για την έναρξη της προετοιμασίας και ακόμη μία. Αλλωστε αποχώρησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και είναι στην πόρτα της εξόδου ο Ούρος Τσόσιτς.

Η βελγική ομάδα οφείλει περίπου 1 εκατ.ευρώ από την τελευταία δόση της περσινής πώλησης και η Ενωση να το βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων. Αυτό θα κάνει στην επόμενη κρούση της προς την ομάδα των Βρυξελλών. Ο παίκτης δεδομένα θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να ξαναπαίξει μπάλα στο ασφαλές και γνώριμο περιβάλλον της Αθήνας. Ωστόσο, πρέπει να κάνει μείωση και στις απολαβές του για να βοηθήσει μιας και η Αντερλεχτ… κλωτσάει στα «θέλω» της ΑΕΚ για πληρωμή του συμβολαίου από κοινού. Και αν το καταφέρει και παράλληλα πείσει και την Αντερλεχτ για συμφωνία, τότε πολύ σύντομα ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός θα φορά ξανά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.