Header Ads


Ο λόγος που «έκοψε» τον Χολμέν ο Καρντόσο - Αυτή είναι η λίστα του!

Ο λόγος που «έκοψε» τον Χολμέν ο Καρντόσο - Αυτή είναι η λίστα του!


Ποια ονόματα ξεχωρίζουν από τους στόχους του Πορτογάλου προπονητή. 
Τα πρώτα δείγματα της επιρροής, αλλά και της φιλοσοφίας του Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ δεν άργησαν να φανούν.
Το «κόψιμο» του Σεμπάστιεν Χολμέν,  του Σουηδού στόπερ, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την Ενωση, από τον Πορτογάλο τεχνικό, ενδεικτικό αν μη τι άλλο της προσέγγισης που θα υιοθετηθεί από εδώ και πέρα στον σύλλογο, με τις επιθυμίες Καρντόσο να ορίζουν τα μεταγραφικά του club.

Και που βρισκόμαστε σε αυτά, τουλάχιστον βάσει της ονοματολογίας των ημερών; Πάμε να δούμε μία μια τις περιπτώσεις.

Ροντρίγκο. Ο 26χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τσάβες είναι στην κορυφή της λίστας του Καρντόσο. Δεν είναι όμως καθόλου εύκολη περίπτωση, αφού τον «κοιτάνε» μεγάλες ομάδες από την Πορτογαλία.

Ζεράλδες. Πουλέν του Καρντόσο ο Πορτογάλος χαφ από τη θητεία του στη Ρίο Αβε, δεν έχει κάνει τίποτα έκτοτε, έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ, η οποία όμως τον παραχωρεί ακόμη και σε μορφή συμφέρουσα για την Ένωση (δανεισμός). Μανατζερικά ομόσταυλος του Πορτογάλου προπονητή.

Σαμουέλ Γκραντσίρ. Ο 22χρονος Γάλλος εξτρέμ, ανήκει στη Μονακό, έχει προταθεί στους Κιτρινόμαυρους, ωστόσο παρότι είναι μια περίπτωση που τουλάχιστον βάσει βιογραφικού ξεχωρίζει, δεν φαίνεται να βρίσκεται στις προτεραιότητες της Ενωσης.

Πατρίκ Τουμασί. Γκανέζος εξτρέμ της Αλαβές. Ο Δικέφαλος όντως έχει ρωτήσει, όντως ενδιαφέρεται, ωστόσο ο ισπανικός σύλλογος, μόνο πουλάει, δεν δανείζει τον Τουμασί, αφού έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου. Και τα χρήματα που αξιώνει δεν είναι λίγα.

Ρούμπεν Ριμπέιρο. Ακόμη ένα πουλέν του Καρντόσο από την κοινή τους θητεία στη Ρίο Αβε, ο 32χρονος Πορτογάλος πολύσυνθετος χαφ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Αλ Αϊν (την πρώην ομάδα του Μπεργκ), στην οποία και πήγε τον Ιανουάριο, εξαιτίας καθυστερήσεων στις πληρωμές. Δεδομένα αποχωρεί από τα Εμιράτα, δεδομένα – όπως το sportdog έχει καταγράψει – βρίσκεται ψηλά στην ιεράρχηση του Καρντόσο.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.