Header Ads


Οι 3 αντί-Βράνιες που εξετάζει η «Ένωση»

Οι 3 αντί-Βράνιες που εξετάζει η «Ένωση»


Η ΑΕΚ δεν βρίσκει ακόμη λύση με Άντερλεχτ για τον Βράνιες και έχει προχωρήσει την υπόθεση του Σουηδού στόπερ από την Ντινάμο Μόσχας τη στιγμή που εξετάζει και τις περιπτώσεις των Ντουάρτε και Γκάλβεθ.
Η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες δεν έχει καταφέρει να σημειώσει πρόοδο για την ΑΕΚ καθώς η Άντερλεχτ έχει ζητήσει και ένα ενοίκιο ύψους 200.000 ευρώ, ποσό το οποίο οι κιτρινόμαυροι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν. Η ΑΕΚ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση για δανεισμό του για ένα χρόνο καλύπτοντας τον μισό χρόνο του συμβολαίου του, έχει ενημερώσει τον Βόσνιο ότι δεν θα τον περιμένει και πολύ, έχοντας ήδη εναλλακτικές περιπτώσεις.

Η Ένωση, λοιπόν, έχει προχωρήσει την υπόθεση του Σουηδού στόπερ της Ντινάμο Μόσχας, Σεμπάστιαν Χόλμεν. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει, έχει προταθεί εδώ και καιρό στην ΑΕΚ, και έχουν υπάρξει αρκετές επαφές με την πλευρά του. Στη ρωσική ομάδα υποστηρίζουν ότι έχει μια οψιόν για συν ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του. Ο Χόλμεν, πάντως, είναι η περίπτωση που έχει ασχοληθεί περισσότερο η Ένωση για τον αντι-Βράνιες. Αγωνίζεται στην Ντινάμο Μόσχας από το 2016, όταν και είχε πάρει μεταγραφή από την Έλφσμποργκ, έχει ύψος 1,88μ., ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας τέσσερις φορές.

Ωστόσο, εκτός από τον Χόλμεν, υπάρχουν και άλλες δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ, και οι οποίες επίσης εξετάζονται. Αμφότερες από την Primera Division. Η μία είναι αυτή του Όσκαρ Ντουάρτε, του 30χρονου διεθνή Κοσταρικανού στόπερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ και το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί. Με ύψος 1,86μ. και 43 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του αποτελεί μια λύση με εμπειρία για την αμυντική γραμμή, έχοντας περάσει στο παρελθόν για μία τριετία και από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο άλλος κεντρικός αμυντικός που έχει προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζεται είναι ο 30χρονος Ισπανός Αλεχάντρο Γκάλβεθ. Κι αυτός με ανάστημα (1,90μ.), φεύγει από τη Ράγιο Βαγεκάνο καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Εϊμπαρ, Λας Πάλμας, Βέρντερ Βρέμης και Σπόρτινγκ Χιχόν.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, έχει έτοιμες λύσεις σε περίπτωση που εγκαταλείψει τελικά εκείνη του Βράνιες. Του Χόλμεν, όπως προαναφέραμε, αποτελεί και την πιο προχωρημένη, ενώ για όλες φυσικά έχει ενημερωθεί με λεπτομέρεια ο νέος τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Μιγκέλ Καρντόσο.

*gazzetta.gr, Γιώργος Τσακίρης
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.