Header Ads


Πάει για Γιορκ η ΑΕΚ! (video)

Πάει για Γιορκ η ΑΕΚ! (video)


Στον σκόρερ που έψαχνε για την ενίσχυσή της στα πλέι-οφ έχει καταλήξει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αμερικανό σουτέρ, Γκέιμπ Γιορκ, που είχε… φορτώσει δυο φορές το καλάθι της πέρυσι 

Τον παίκτη που θα τη βοηθήσει στο σκοράρισμα και θα την ενδυναμώσει ενόψει των πλέι-οφ της Basket League έχει βρει η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έχει κάνει επαφές και βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τον Γκέιμπ Γιορκ.

Ο 25χρονος Αμερικανός αγωνίζεται στην G-League με τη θυγατρική ομάδα των Ορλάντο Μάτζικ και σε σύνολο 41 πόντων έχει κατά μέσο όρο 16,4 πόντους.

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο τον γνωρίζουν καλά από πέρυσι, όταν αγωνιζόταν στη γερμανική Μπαϊρόιτ και στα δυο παιχνίδια απέναντί τους για τους ομίλους του Basketball Champions League είχε σημειώσει 18 και 22 πόντους.

Γενικότερα, δε, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, καθώς σε σύνολο 37 αγώνων στο πρωτάθλημα μετρούσε 14,2 μ.ο. ενώ είχε και 16,9 πόντους μ.ο. στα ευρωπαϊκή παιχνίδια.

Σημειώνεται πάντως ότι οι συζητήσεις με τον Γιορκ δεν επηρεάζουν την κινητικότητα που υπάρχει και για ψηλό, ο οποίας επίσης αναζητείται για την τελική ευθεία της σεζόν.



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.