Header Ads


Ραγδαίες εξελίξεις ως το Πάσχα για το γήπεδο στα Λιόσια!

Ραγδαίες εξελίξεις ως το Πάσχα για το γήπεδο στα Λιόσια!


Μετά τους... τέσσερις τίτλους που κατέκτησε μέσα σε ένα χρόνο η ΑΕΚ (Κύπελλο, BCL, Διηπειρωτικό, αλλά και την ταινία «1968»), έχοντας επιστρέψει μόλις το 2014 στην μεγάλη κατηγορία, το τελευταίο μεγάλο στοίχημα για το σύλλογο είναι ένα: το νέο γήπεδο.


Οι «κιτρινόμαυροι» απέδειξαν πως με την συστηματική δουλειά και την μεθοδικότητα σημειώνονται βήματα προόδου εντός κι εκτός παρκέ και μετά τις μεγάλες επιτυχίες, έχουν μπροστά τους την μεγαλύτερη πρόκληση. Να βρουν στην ομάδα τους το «σπίτι» που της ταιριάζει και να μην νιώθει πως παίζει μεταξύ... φίλων και συγγενών, όπως στο ΟΑΚΑ, ακόμα κι όταν αυτό μαζεύει κόσμο.

Προεξάρχοντος του Μάκη Αγγελόπουλου, που... κινεί τα νήματα για να γίνουν τα όνειρα της «Βασίλισσας» πραγματικότητα, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ συνεργάζεται με όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΤΑΔ, Πολιτεία, Δήμος Φυλής), προκειμένου να μπουν όλα στην τελική ευθεία για το Κλειστό Άνω Λιοσίων.

Εξελίξεις μέχρι το Πάσχα

Μετά τις άκαρπες προσπάθειες για να γίνει το Ποδηλατοδρόμιο το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ, οι άνθρωποι του συλλόγου στράφηκαν στο Κλειστό της Πάλης. Ο Δήμος Φυλής και ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς το τελευταίο διάστημα ήταν σε επαφές με τον Μάκη Αγγελόπουλο, στον οποίο παρουσιάστηκε η ιδέα ενός πρότζεκτ («Φυλή 2021»), το οποίο προβλέπει την ανάπλαση και την αναβάθμιση της περιοχής.

Το γήπεδο έχουν επισκεφθεί ήδη οι άνθρωποι της ΚΑΕ, μαζί με αρχιτέκτονες και μηχανικούς, προκειμένου να μελετήσουν και να δουν τι εργασίες χρειάζονται ακριβώς: από το παρκέ μέχρι τα τουρνικέ και τον περιβάλλοντα χώρο.

Μέσα στο μήνα (αν όχι την επόμενη εβδομάδα) θα υπάρχουν εξελίξεις, καθώς θα συνεδριάσει και η ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίων), για να εγκρίνει το εν λόγω έργο, αφού το γήπεδο υπάγεται στην κυριότητά της. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και την επόμενη εβδομάδα, ενώ στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως το θέμα θα έχει κλείσει χωρίς κανένα απρόοπτο μέχρι το Πάσχα.

Στο «σπίτι» της από τη νέα σεζόν

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και χωρίς... εκπλήξεις, τα πάντα θα μπουν στην τελική ευθεία για την συντήρηση και την διαμόρφωση του γηπέδου, καθώς και τις βελτιωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Υπάρχει η δυνατότητα η αρένα να είναι έτοιμη εντός δύο μηνών, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο, και καλώς εχόντων των πραγμάτων, το αργότερο μέχρι τον Ιούλιο το γήπεδο να είναι σαν... καινούριο, ώστε να υποδεχθεί την ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει πως η πρώτη συγκέντρωση του Αυγούστου, που ξεκινά και η προετοιμασία της ομάδας για τη σεζόν 2019-20, θα γίνει στο Κλειστό Άνω Λιοσίων και οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδέχονται πλέον εκεί τους οπαδούς τους για τους αγώνες σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Οι... φόβοι της Πάλης

Το gazzetta.gr επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης, Δημήτρη Τραμπάκουλα, ο οποίος εξέφρασε τον φόβο του μην τυχόν «εκδιωχθούν» οι 9 ομοσπονδίες που στεγάζονται στα Άνω Λιόσια και μείνουν χωρίς «σπίτι», καθώς ανέφερε πως κάθε Σαββατοκύριακο γίνονται τουρνουά ή οι ομάδες «κλείνουν» το χώρο για αγώνες τους.

Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν σκοπό να... ξεσπιτώσουν κανέναν με το «έτσι θέλω» κι έχουν εγγυηθεί να γίνει η μεταφορά όλων στο ΟΑΚΑ, με όλα τα έξοδα μετεγκατάστασης και βελτίωσης των γηπέδων που χρειάζονται οι ομοσπονδίες να επιβαρύνουν την ΚΑΕ ΑΕΚ. Φυσικά αυτή ήταν μια... συμφέρουσα πρόταση, για την οποία έχουν ήδη συμφωνήσει οι περισσότερες ομοσπονδίες.

Συν τοις άλλοις, η έλλειψη θέρμανσης, αλλά και ζεστού νερού στο Κλειστό είναι κάτι που προκαλεί αρκετό εκνευρισμό κι είναι ένα θέμα που θα λυθεί, αν όλα κυλήσουν ομαλά, καθώς η ΑΕΚ θα μεριμνήσει για όλα.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της 

Αν μέχρι το Πάσχα τα μαντάτα είναι ευχάριστα, τότε θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη επιτυχία της ΑΕΚ επί εποχής Αγγελόπουλου.

Καλοί και οι τίτλοι, αλλά το να έχεις το «σπίτι» σου είναι κάτι ανεκτίμητο. Εκεί, η ΑΕΚ, πιο συσπειρωμένη από ποτέ, θα μπορεί να συνεχίσει τα όνειρά της για τρόπαια, έχοντας δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα, η οποία της αξίζει.

Η εικόνα των περίπου 9.500 οπαδών που θα χωρά το γήπεδο δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή που παρουσιάζεται στο ΟΑΚΑ, το οποίο δεν... γεμίζει με τίποτα (με εξαίρεση το Final 4, το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ κι ελάχιστα ακόμη) και προκαλεί ένα... ψυχρό συναίσθημα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.