Header Ads


Τι "τρέχει" με... τελειωμένο του Μαρτίνς - «Μπαμ» στα χαφ θέλει η Ένωση!

Τι "τρέχει" με... τελειωμένο του Μαρτίνς - «Μπαμ» στα χαφ θέλει η Ένωση!


Πού "χτυπάει" η ΑΕΚ; Ποιοι αρέσουν; Ποιος μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος! - Δεδομένη η πρόθεση της ΑΕΚ για την ενίσχυση της στο κέντρο του γηπέδου.
 Από τη στιγμή που ο Αλεφ δεν πρόκειται να παραμείνει στο ρόστερ της Ένωσης, αναζητάται αντικαταστάτης του, αλλά ικανός να αναβαθμίσει ποιοτικά το ρόστερ. Τα δύο πρώτα ονόματα αναφέρονται στα σημερινά δημοσιεύματα.
Πρώτον, ενός παλιού γνωστού της ΑΕΚ, του Κροάτη μέσου Μάτο Γιάγιαλο, ο οποίος και στο παρελθόν είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του Δικεφάλου. Ο 30χρονος χαφ αγωνίζεται στην Πάλερμο, με την οποία διεκδικεί την επιστροφή της στο καμπιονάτο (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ζώνη των play-off της serie b, ούσα στο -1 και με παιχνίδι λιγότερο από τη 2η, που ανεβαίνει απ’ ευθείας, Λέτσε).

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και πρέπει να θεωρείται άκρως πιθανό πως σε περίπτωση ανόδου των "ροζανέρι" το πιθανότερο είναι πως θα του προταθεί επέκτασή του, αφού είναι καταλυτικό στέλεχος τους εδώ και μια τετραετία. Σε κάθε περίπτωση όμως, η περίπτωση του Κροάτη μέσου είναι μια από αυτές που όντως απασχολούν, ενδιαφέρουν την ΑΕΚ και κυρίως είναι υλοποιήσιμη.

Η δεύτερη, αφορά τον Το Ζε, 26χρονο Πορτογάλο μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκιμαράες, την πρώην δηλαδή ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, επί των ημερών του οποίου ήταν μάλλον… παραγκωνισμένος. Για την ακρίβεια φέτος κάνει την πιο γεμάτη σεζόν του στην πορτογαλική ομάδα (26 συμμετοχές, 6 γκολ στο πρωτάθλημα), έχοντας επιστρέψει ύστερα από τον περυσινό του (ανάλογα γεμάτο) δανεισμό του στη Μορεϊρένσε.

Στα θετικά και του Το Ζε, το γεγονός πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκπροσωπείται από τον Ντέκο, τον παλαίμαχο Πορτογάλο διεθνή, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει εμπλακεί (χωρίς όμως… αποτέλεσμα) σε μεταγραφικές υποθέσεις ελληνικών ομάδων.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.