Header Ads


Unlabelled Μεγάλη «ρελάνς» από ΑΕΚ: «Κλέβει» ξένο άσο μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού!

Μεγάλη «ρελάνς» από ΑΕΚ: «Κλέβει» ξένο άσο μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού!


Κίνηση που, αν ολοκληρωθεί, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη Superleague.
Με γοργούς ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, καθώς ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε συνεννόηση με την διοίκηση και τον Μανόλο Χιμένεθ, ήδη προχωράει τις πρώτες υποθέσεις ενόψει καλοκαιριού...

Στην Ένωση λοιπόν, όπως σας έχει μεταφέρει το Sportdog.gr και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, έχουν… ανοιχτά τα μάτια τους και για περιπτώσεις παικτών από την Ελλάδα και σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ένας από τους παίκτες που βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, είναι ο Μπρούνο του Ατρομήτου!

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έκανε φέτος εξαιρετική σεζόν με τους Περιστεριώτες, έχει τρομερή τρομερή ποιότητα και για αυτό άλλωστε το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν δεκάδες δημοσιεύματα πως αποτελεί βασικό στόχο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, κάποια ρεπορτάζ τον ήθελαν και «κλεισμένο» από τους Πειραιώτες!

Η περίπτωσή του πάντως βρίσκεται πολύ ψηλά και ήδη η ΑΕΚ έχει κάνει κάποιες επαφές και τρέχει την συγκεκριμένη υπόθεση, αν και είναι αρκετά περίπλοκη. Συγκεκριμένα, η οψιόν αγοράς του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού είναι 300.000 ευρώ, όσα έδωσαν οι Αυστριακοί για να τον αγοράσουν και επιπλέον 50.000 ευρώ για τον 1,5 χρόνο που ήδη έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο.

Πάντως, εκτός από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, στο Περιστέρι εδώ και καιρό είναι ενήμεροι πως ο Μπρούνο εξετάζεται πολύ σοβαρά και από δύο ομάδες του εξωτερικού.

Η Ένωση ωστόσο, όπως ακούγεται εσχάτως, το ψάχνει πολύ και μάλλον έχει ένα μικρό προβάδισμα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.