Header Ads


Οι...Βρετανοί ξανάρχονται για Μάνταλο!

Οι...Βρετανοί ξανάρχονται για Μάνταλο!


Τις τελευταίες ηµέρες στο «κιτρινόµαυρο» προσκήνιο κυριαρχούν η προσπάθεια για την κατάκτηση του Κυπέλλου και οι κινήσεις για ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν.
Σύντοµα, πάντως, στην ΑΕΚ θα έχουν και άλλα θέµατα στην ατζέντα. Σύµφωνα µε πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», ανοίγει ξανά -εάν δεν έχει ήδη ανοίξει- ο δίαυλος από Αγγλία για τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει πέραση στο νησί. Το περασµένο καλοκαίρι ήταν η Γουέστ Μπρόµγουιτς Αλµπιον που είχε καταθέσει πρόταση δανεισµού µε οψιόν αγοράς για τον αρχηγό της «Ενωσης». Ιδιαίτερα ελκυστική, µάλιστα, καθώς περιελάµβανε έξι εκατ. ευρώ ως «ενοίκιο» και άλλα τέσσερα για την απόκτηση του Μάνταλου (επειδή είχε παρέλθει η µεταγραφική περίοδος). Τότε η ΑΕΚ είχε αρνηθεί την πρόταση των συνολικά 10 εκατ. ευρώ.

Υπήρχε, βλέπετε, η προοπτική της συµµετοχής στο Champions League. Οι Αγγλοι δεν κάµφθηκαν και, σύµφωνα µε ρεπορτάζ του φθινοπώρου, είχαν σταθερά στο στόχαστρο τον Μάνταλο. Κίνηση τον Γενάρη δεν υπήρξε, αλλά τώρα που ο αρχηγός της ΑΕΚ δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό του, µπαίνει ξανά στο «κάδρο». Στην ΑΕΚ φέρεται πως έχουν γνώση του θερµού ενδιαφέροντος, δίχως να είναι σαφές εάν προέρχεται εκ νέου από τη Γουέστ Μπροµ.

Ενδιαφέρον για άλλους Βέβαια, ο Μάνταλος δεν είναι ο µοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που έχει καλό όνοµα στο εξωτερικό. Χθες ενηµερωθήκατε από το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» για τη θετική απόκριση της Ρόµα στην κουβέντα για τον Μπάρκα.

Είτε συµπεριληφθεί σε συµφωνία «πακέτο» για τον Πόνσε είτε εντελώς ξεχωριστά, ο διεθνής τερµατοφύλακας είναι πρότζεκτ που στην ΑΕΚ ξέρουν πως µπορεί να φέρει πολλούς «µνηστήρες».

ethnos.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.