Header Ads


«Ψήφισε» ΑΕΚ ο Αραούχο: Έτσι φοράει ξανά τα κιτρινόμαυρα!

«Ψήφισε» ΑΕΚ ο Αραούχο: Έτσι φοράει ξανά τα κιτρινόμαυρα!


Ποιο είναι το σχέδιο για να γυρίσει ο Αργεντινός στην Ελλάδα - Θέλει σαν τρελός να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα»!
Κάθε γκολ του Έκι Πόνσε με την ΑΕΚ, τον στέλνει ένα βήμα και πιο μακρυά από την Ένωση καθώς η Ρόμα μεγαλώνει τις αξιώσεις της αλλά κι ο ίδιος ο Αργεντίνος θέλει να συνεχίσει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.



Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να φέρουν ένα κανόνι στις τάξεις του κι έχουν μια πολύ μεγάλη καψούρα!

Όσο σιγά σιγά γίνεται σαφές πως οι δρόμοι του Έκι Πόνσε με την Ένωση, αλλά και γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα, πρόκειται να χωρίσουν τόσο στην Ενωση φαίνεται πως παίρνουν απόφαση την στροφή στο plan b. Και αυτό φυσικά δεν είναι ούτε υποτιμητικό, ούτε άγνωστο, αλλά ούτε και εύκολο.

Για τον Σέρχιο Αραούχο μιλάμε, ο οποίος πέραν του να διατηρεί διαδικτυακά γέφυρες με την πρώην ομάδα του, να βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με αρκετούς εντός ΑΕΚ (παίκτες και όχι μόνο), πλέον είναι σε... mood να πιέσει. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος ρεπόρτερ Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ, σχεδόν πάντα απηχεί με τα τιτιβίσματα του όσα ο "Τσίνο" και το περιβάλλον του θέλουν να... δημοσιοποιήσουν.

Χθες λοιπόν, σε ένα τέτοιο τιτίβισμα του ο Ισπανός δημοσιογράφος ενημέρωσε πως εφόσον η επένδυση των νησιωτών για άνοδο στην Πριμέρα δεν βγήκε, πλέον μπαίνουν σε καθεστώς...  εξορθολογισμού, πουλώντας ποδοσφαιριστές. Ποδοσφαιριστές, πρώτον, με μεγάλα συμβόλαια και δεύτερο που δεν εντάσσονται -για διάφορους λόγους- στον νέο αγωνιστικό κύκλο που ετοιμάζεται σιγά σιγά να ανοίξει η Λας Πάλμας.

Ο 27χρονος επιθετικός εντάσσεται και στις δύο κατηγορίες. Μεγάλο το συμβόλαιό του, κακή η φετινή του σεζόν, κερασάκι στην τούρτα ο σοβαρός του τραυματισμός που ουσιαστικά τον έθεσε πρόωρα νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.Επιθυμία του Αργεντινού η επιστροφή στην Αθήνα, όπου πέρασε καλά, διανύοντας τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του. Σε προσωπικό επίπεδο (πάντα σημαντικός παράγοντας για τον Αραούχο) είναι καλά, με το σημαντικό πλέον να συνίσταται στη διαπραγμάτευση της Ένωσης με τη Λας Πάλμας.

Εδώ, πλέον, ο παίκτης είναι σύμμαχος των "κιτρινόμαυρων" και παρότι θέμα αγοράς του, ακόμη με τις μειωμένες απαιτήσεις των νησιωτών, είναι εκτός ρεαλιστικών δυνατότητων της Ένωσης, ένα άλλo deal, με διαφορετικό καθεστώς, ίσως α λά Λιβάγια, δηλαδή δανεισμό με option αγοράς του χρόνου όταν η ΑΕΚ θα ετοιμάζεται να μπει στην Αγια Σοφιά να είναι ικανό για να ντύσει, για τρίτη και… οριστική φορά τον "Τσίνο" στα "κιτρινόμαυρα".

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.