Header Ads


"Κλείνει" τρεις από Superleague η ΑΕΚ - Οι πρώτες μεταγραφές της Ένωσης!

"Κλείνει" τρεις από Superleague η ΑΕΚ - Οι πρώτες μεταγραφές της Ένωσης!


Διέρρευσε η "κιτρινόμαυρη" λίστα.
Οι Μίλος Ντέλετις, Γιώργος Αθανασιάδης και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς αποτελούν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού.

Οι τρεις παίκτες έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ένωση και κάνουν πρόβες στον καθρέφτη του σπιτιού τους με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων». Ωστόσο οι ανάγκες της ΑΕΚ για την μετάγγιση νέου αίματος στο ρόστερ ασφαλώς και καλά κρατούν.

Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι ενδιαφέρον δεδομένο πως η ΑΕΚ χρήζει ενίσχυσης σε πολλές θέσεις και ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις παικτών από την ξένη και την ελληνική αγορά. Από Μάρτη, καλοκαίρι!

Τα «θέλω» της ΑΕΚ από το καλοκαιρινό παζάρι έχουν να κάνουν - σε πρώτο χρόνο - με την απόκτηση στόπερ, δεξιού μπακ (αν δεν ανανεώσει ο Γκάλο), εξαριού, δύο εξτρέμ κι ενός επιθετικού.

Στην κορυφή της λίστας ο Πέτερσον

Για την ενίσχυση στα φτερά πρώτος στόχος είναι ο (παλιόφιλος) Κρίστοφερ Πέτερσον. Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ είχε απασχολήσει εξίσου σοβαρά την ΑΕΚ και τον περασμένο Γενάρη.

Το συμβόλαιο με την Χέρακλες λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο η ολλανδική ομάδα διατηρεί οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο και έχει αποφασίσει να την ενεργοποιήσει ορμώμενη από την «γεμάτη» σεζόν (27 παιχνίδια – 11 γκολ) του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Μέχρι πρότινος το «καρτελάκι» του Πέτερσον στη βιτρίνα της Χέρακλες έπαιζε μεταξύ 1,2 – 1,5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του και στα ίδια επίπεδα θα κυμανθεί η τιμή του και στο παζάρι του καλοκαιριού, εκτός πάλι κι αν…πλακώσει μεγάλη πελατεία για πάρτι του κάτι που αυτομάτως θα ανεβάσει το κόστος της μεταγραφής του. 

Παρεμπιπτόντως, ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι ο Σουηδός παίκτης, ο οποίος «ψήνεται» για το ταξίδι στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων».

Η προεργασία για τον Μπουσούλατζιτς
Ο Βόσνιος αμυντικός μέσος αποτελεί μια περίπτωση value for money για την ΑΕΚ.

Βρίσκεται μέσα στα…πόδια της, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο και μπορεί εύκολα να ακολουθήσει το δρομολόγιο Περιστέρι – Σπάτα, από την στιγμή που ωριμάσει στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» η ιδέα της απόκτησής του.

Το συμβόλαιό του στον Ατρόμητο δεν του αποφέρει ετησίως περισσότερα από 100 χιλιάρικα (καθαρά) και στην Ένωση έχουν σχηματίσει θετικό report για τον 27χρονο παίκτη.

Μένει να φανεί αν θα αποφασίσουν ή όχι, να περάσουν και στο…παρασύνθημα.

Οι «ματιές» στον Σάκιτς

Ο Αυστριακός δεξιός μπακ κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην λίστα των παικτών της ΑΕΚ από την εγχώρια αγορά.

Όπως ο Μπουσούλατζιτς, έτσι και ο αυτός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίζεται με την ομάδα του Περιστερίου και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αξιόπιστα δεξιά μπακ της Super League.

Η περίπτωσή του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή του Γκάλο, καθώς σε περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Βραζιλιάνου αμυντικού δύσκολα η ΑΕΚ θα πατήσει γκάζι για την απόκτηση του αμυντικού του Ατρόμητου.

Ο Πασαλίδης της Αρκαδίας

Ο 22χρονος στόπερ είναι ένας από εκείνους τους παίκτες που έχουν  μια σταθερή θέση τα τελευταία χρόνια στην ελληνική ατζέντα του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη δεδομένου πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης που λήγει το 2021 και οι «Μπακοκαϋμενάκηδες» όπως έχει αποδείξει η ιστορία δεν πουλούν σε χαμηλές τιμές.

Την φετινή σεζόν η αλήθεια είναι πως παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα η απόδοσή του, ωστόσο το όνομά του ουδέποτε έπαψε να κυκλοφορεί στο εσωτερικό της ΑΕΚ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.