Header Ads


Αποφάσεις από Λύμπε - Χιμένεθ: «Τελειώνουν» δύο βασικοί το καλοκαίρι!

Αποφάσεις από Λύμπε - Χιμένεθ: «Τελειώνουν» δύο βασικοί το καλοκαίρι!


Ο προγραμματισμός λοιπόν της ΑΕΚ της σεζόν 2019-2020, ξεκίνησε. Ή τουλάχιστον, έτσι αναφέρεται στα σημερινά δημοσιεύματα, με αφορμή τη συνάντηση που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Μανόλο Χιμένεθ σχετικά -πάντα κατά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα- με τις ανάγκες της Ένωσης για την επόμενη χρονιά.


Ομολογουμένως οξύμωρο να καταγράφεται μια τέτοια συνάντηση, ενώ οι δυο άντρες τα λένε καθημερινά στο προπονητικό κέντρο. Επιπρόσθετα, να επισημαίνεται ως μεταγραφική, μια συζήτηση που όπως και στο τέλος της περασμένης χρονιάς, που βρήκε την ομάδα πρωταθλήτρια, ο Ισπανός προπονητής την έκανε - έστω και επιδερμικά, λόγω του οικογενειακού προβλήματος που τελικά τον υποχρέωσε σε αποχώρηση- με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παράλληλα όμως, δημιουργούνται και απορίες, ειδικά από τη στιγμή που αυτή η κουβέντα έγινε μεταξύ δύο επιτελών της ομάδας που κανείς στην παρούσα φάση δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά πως θα βρίσκονται στις θέσεις τους στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς.

Τέλος πάντων. Προσπερνώντας αυτές τις απορίες και συνεχίζοντας με τις ανάγκες που -αρχικά- καταγράφονται ως προτεραιότητες ενίσχυσης, έχουμε και λέμε: δεξιός μπακ, στόπερ, "εξάρι", δύο εξτρέμ και φορ. Τι προκύπτει σε δεύτερο πλάνο από τις συγκεκριμένες προτεραιότητες;

Πως, πρώτον, δεν φαίνεται στον ορίζοντα ανανέωση του Γκάλο. Αν γίνει, τότε δεν υφίσταται θέμα προσθήκης στη συγκεκριμένη θέση, η οποία θα πλαισιωθεί με την επιστροφή του δανεικού στη Λαμία, Βασιλαντωνόπουλου.

Ως προς το "εξάρι". Προφανές πως δεν μιλάμε για προσθήκη εκατομμυρίων και αυτή δεν μπορεί (βάσει τουλάχιστον της μέχρι στιγμής οικονομικής πολιτικής) να είναι η αγορά του Αλεφ. Δυο φορές έγινε απόπειρα συζητήσεων με την Μπράγκα για μείωσης της option αγοράς του Βραζιλιάνου (1,8 εκατ. ευρώ), πρόοδος δεν υπήρξε και δεδομένα, αν οι "αρσεναλίστας" δεν κάνουν την έκπληξη ρίχνοντας νερό στο κρασί τους, ο Βραζιλιάνος -αναμενόμενα απολύτως- δεν συνεχίζει.

Καμία έκπληξη στο θέμα των εξτρέμ, δεδομένη η πρόθεση για να γίνει στη συγκεκριμένη θέση διπλή προσθήκη, μια για κάθε άκρο, καλυμμένο και το θέμα του φορ. Θα εξαντληθούν οι λιγοστές ρεαλιστικά πιθανότητες για παραμονή του Πόνσε, θα γίνει σίγουρα κουβέντα (όπως έχει άλλωστε διαρρεύσει) για επιστροφή του Αραούχο (είτε ο ένας, είτε ο άλλος σε κάθε περίπτωση), ωστόσο επειδή ούτε το θέμα του "Τσίνο" αναμένεται να έχει (και πάλι) γρήγορη κατάληξη, μάλλον θα περιμένουμε αρκετά μέσα στο καλοκαίρι μέχρι να "τελεσιδικήσει".

Κοινώς, έγινε μια συνάντηση, η οποία δεν συνιστά είδηση λόγω της καθημερινής επαφής δύο ανδρών, οι οποίοι δεν ξέρουν καν αν θα συνεχίσουν στην ομάδα, οριοθετώντας στόχους, που έτσι κι αλλιώς είναι "γνωστοί" εδώ και εβδομάδες στην καθημερινότητα του ρεπορτάζ της Ένωσης...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.