Header Ads


Ο Λόπες μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του

Ο Λόπες μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του


Ο Έλντερ Λόπες έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος της σημερινής προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. 
Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Έλντερ Λόπες!

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ήταν από τους άτυχους της φετινής σεζόν καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο. Ο 28χρονος ακραίος οπισθοφύλακας είχε υποβληθεί σε επέμβαση, ακολούθησε την... προβλεπόμενη διαδικασία με την αποθεραπεία του και σιγά σιγά ετοιμάζεται για την επάνοδό του.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Έλντερ Λόπες συμμετείχε σε ένα μεγάλο μέρος αυτής και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να μην πιεστεί περισσότερο. Δεν είχε κάποια ενόχληση ή κάτι αντίστοιχο, έδειχνε να πατάει γερά ξανά στα πόδια του και τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, ήταν χαρούμενοι για το παραπάνω γεγονός.

Ο Λόπες αναμένεται σιγά σιγά για ψυχολογικούς λόγους να αρχίζει να συμπεριλαμβάνεται και στις αποστολές των αγώνων (σσ. πολύ πιθανό και στο ερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό), ενώ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πάρει έστω και μικρό χρόνο συμμετοχής.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.