Header Ads


Δεν δίνει 1 εκατομμύριο η ΑΕΚ και τον «στέλνει» στον Ολυμπιακό!

Δεν δίνει 1 εκατομμύριο η ΑΕΚ και τον «στέλνει» στον Ολυμπιακό!


Απίθανο σενάριο για την Ένωση και σούπερ ταλέντο της Superleague. 
Ποιος γυρίζει στην Ένωση και τον "καίει"; Όλο το παρασκήνιο εδώ!

Καμία εντύπωση δεν κάνει πως ο Γιώργος Λιάβας ολοένα και περισσότερο απασχολεί τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετρημένοι άλλωστε στα δάχτυλα του ενός χεριού οι γεννημένοι στον 21ο αιώνα που αγωνίζονται στη Superleague, πόσο μάλλον ο Λιάβας, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2001, κλείνοντας τα 18 του χρόνια, μόλις στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου.

Πολυσύνθετος μεσοαμυντικός, ξεκίνησε ως δεξιός μπακ από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού, με τον Τραϊανό Δέλλα να τον δοκιμάζει επιπρόσθετα και ως αμυντικό μέσο, αλλά και σε ορισμένα παιχνίδια και ως αριστερό μπακ. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει… διαπρέψει, σίγουρα όμως αξιοποιεί τον χρόνο και τις εμπειρίες που παίρνει, «χτίζοντας» στην αγωνιστική βάση που δεδομένα διαθέτει.

Σημερινά δημοσιεύματα φέρνουν, μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να παρακολουθεί την περίπτωση του Λιάβα. Κομματάκι καθυστερημένα η συγκεκριμένη αναφορά θα προσθέταμε εμείς, αφού δεν γίνεται το scouting μιας ελληνικής ομάδας πρωταθλητισμού να έχει «αγνοήσει» έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Λιάβα.

Στην ΑΕΚ λοιπόν τον ξέρουν τον μικρό και μάλιστα έχοντας λάβει και αρμόδιες «συστάσεις» από τον νυν προπονητή του (και πρώην του «δικεφάλου»). Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα τον αποκτήσουν. Ισα ίσα μάλιστα που αυτό μοιάζει αρκετά δύσκολο. Αφενός γιατί ο Λιάβας δεσμεύεται  με δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο στα «καναρίνια», τα οποία και ως ελάχιστο ποσό για να κάτσουν στο τραπέζι έχουν θέση το 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δεδομένα η ΑΕΚ – την παρούσα τουλάχιστον στιγμή – δεν διαθέτει.

Πόσο μάλλον για δεξιό μπακ, προοριζόμενο για αναπληρωματικό (του Μπακάκη), την στιγμή μάλιστα που είναι απόφαση όλων στην ΑΕΚ η επιστροφή του δανεικού στη Λαμία Βασιλαντωνόπουλου (και αυτός θα αναλάβει να «σκαντζάρει» τον Μπακάκη), ή και ακόμη αμυντικό μέσο που θα συμπληρώνει στην καλύτερη περίπτωση την τετράδα (ή πεντάδα) του κέντρου.

Κοινώς και συμπερασματικά, τίποτα το άμεσο, τίποτα το ρεαλιστικό, τίποτα (κυρίως) το εφικτό για την ΑΕΚ και τον 18χρονο μεσοαμυντικό του Παναιτωλικού.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.