Header Ads


«Διέρρευσε» βίντεο με Βράνιες και Γέλενα - Το έστειλαν στον Τόσιτς! (vid)

«Διέρρευσε» βίντεο με Βράνιες και Γέλενα - Το έστειλαν στον Τόσιτς! (vid)


Απίστευτες νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο - «Διέρρευσε» ακατάλληλο βίντεο του Βράνιες με την Γέλενα στο κρεβάτι - Το έστειλαν στον Τόσιτς, ζήτησε διαζύγιο!
Σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ντούσκο Τόσιτς ήταν έτοιμος να συγχωρέσει τη σύζυγό του, τη Γέλενα Καρλέουσα, για το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Όγκνιεν Βράνιες.
Ο παίκτης της Γκουανγκζού φέρεται να είχε πειστεί πως η γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας του, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας δεν ήταν αληθινές. Ωστόσο, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Τόσιτς έλαβε ένα e-mail με βίντεο που δείχνει τη Γέλενα να κάνει σεξ με τον Βράνιες.

Όσα είδε εξόργισαν τον Τόσιτς και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γέλενα πήγε στην Κίνα και "για πολλές μέρες προσπαθούσε να πείσει τον Ντούσκο. Εκλαιγε και τον παρακαλούσε να μην την αφήσει και του υποσχέθηκε ότι δεν θα συμβεί τίποτα στο μέλλον. Ο Τόσιτς άρχισε να χαλαρώνει και όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη Σερβία η Γελένα της υποσχέθηκε ότι δεν θα άγγιζε το ζήτημα του διαζυγίου. Η Καρλέουσα έφτασε στο Βελιγράδι ικανοποιημένη και πεπεισμένη ότι θα κατορθώσει να σώσει τον γάμο της. Όμως, ο Τόσιτς δέχθηκε από ανώνυμη ηλεκτρονική διεύθυνση το sextape της Γελένα με τον Βράνιες. Αυτή η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Ντούσκο αμέσως κάλεσε τη Γελένα και της είπε ότι θέλει διαζύγιο αυτή τη στιγμή και ότι δεν ενδιαφερόταν πλέον για τις δικαιολογίες της"

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα informer, αυτή τη στιγμή η Γέλενα είναι στο Ντουμπάι για να πιάσει επ αυτοφώρω τον Τόσιτς με το μοντέλο Βλάνταν Ράλιτς.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.