Header Ads


Αλμπάνης: «Περίμενα την ευκαιρία για να δω αν μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις»

Αλμπάνης: «Περίμενα την ευκαιρία για να δω αν μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις»


Ο Χρήστος Αλμπάνης αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που του δίνει ο Μανόλο Χιμένεθ στην επιστροφή του, ενώ υποστήριξε πως η εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ δεν ήταν καλή. 

Χαρούμενος για την ευκαιρία που του έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ο Χρήστος Αλμπάνης, λέγοντας πως την περίμενε για να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας. Παράλληλα, υποστήριξε πως η εμφάνιση της ΑΕΚ δεν ήταν καλή κόντρα στον ΟΦΗ αλλά μετράει πάνω από όλα η νίκη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Αλμπάνης στην NOVA:

«Κάθε παίκτης περιμένει την ευκαιρία του. Ήθελα να την πάρω και εγώ για να δω αν μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις. Είναι χαρούμενος που τα κατάφερα και ελπίζω να είναι ανάλογη η συνέχεια. Δυστυχώς, χάσαμε τον Χουλτ και αυτή δεν είναι και η καλύτερη συγκυρία για να μπει ένας παίκτης στο ματς. Μας λείπει και ο Λόπες και έχουμε θέμα σε αυτή τη θέση αλλά ο Μπακάκης μπορεί να παίξει εκεί να και να ισορροπήσουν τα πράγματα. 

Σήμερα δείξαμε δείγματα κούρασης αλλά αυτά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα αλλά όχι για την εμφάνιση. Ο προπονητής θέλει να δουλεύουμε αρμονικά και σε άμυνα και σε επίθεση και αυτή την εβδομάδα προσπαθούμε να δομήσουμε μια ταυτότητα. Ο Χιμένεθ έχει έναν να ανεβάζει την ψυχολογία του παίκτη. Ξέρει πολύ καλά να το δουλεύει. Να μας ανεβάζει την ψυχολογία», ανέφερε.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.