Header Ads


Κούγιας: «Δεν θα ξαναπατήσω στο γήπεδο!»

Κούγιας: «Δεν θα ξαναπατήσω στο γήπεδο!»


Τόνισε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, που μια ημέρα πριν είχε μπει και έδινε οδηγίες στους παίκτες σε ρόλο προπονητή με την Λαμία – Ανακοίνωσε και την παραμονή του Φέστα.
Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως δεν πρόκειται να ξαναπάει στο γήπεδο φοβούμενος «στημένο επεισόδιο» και δήλωσε πως εμμένει στην απόφαση του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά βεβαίως, μια ημέρα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει οδηγίες στο ημίχρονο στους παίκτες της Λάρισας σε ρόλο προπονητή.

Επίσης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την παραμονή Φέστα που παραιτήθηκε χθες για τη… διαιτησία.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕΛ: «Στους λόγους για την απόφαση αυτή έχει προστεθεί αυτή η αηδία που νοιώθω για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οποία αρχίζουν και τελειώνουν στην φράση παράνομο στοίχημα».Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν θα ξαναπάει στο γήπεδο: «οι πληροφορίες που έχω είναι ότι ετοιμάζουν στημένο επεισόδιο, είτε εντός είτε εκτός, με άσχημη πρόκλησή μου σε προσωπικό επίπεδο. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο παράνομο στοίχημα, σε συνεργασία με πρόσωπα εδώ στη Λάρισα, γνωρίζοντας το πως αντιδρώ, θα με προκαλέσουν, θα σκηνοθετήσουν επεισόδιο με σκοπό την αφαίρεση βαθμών και την καταστροφή της ομάδος».

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.