Header Ads


Φουλ για... ελληνικό εμφύλιο στους «16» του BCL!

Φουλ για... ελληνικό εμφύλιο στους «16» του BCL!


Η Οστάνδη έχασε από την αδιάφορη Στρασμπούρ, έστειλε τον Προμηθέα 4ο στον Δ' Όμιλο και πλέον κατά 66% θα έχουμε ελληνικό «εμφύλιο» στη φάση των «16» του BCL!

Ο ελληνικός εμφύλιος στα πλέι οφ του Basketball Champions League πλησιάζει! Ο Προμηθέας ηττήθηκε από την Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία (98-91), όμως, το αποτέλεσμα που τον «πλήγωσε» και τον έστειλε 4ο ήταν η εντός έδρας ήττα από την Οστάνδη.

Οι Βέλγοι έχασαν από τη Στρασμπούρ στην παράταση (94-100), παρά το γεγονός πως οι Γάλλοι γνώριζαν στο έξτρα πεντάλεπτο πως έχουν ήδη αποκλειστεί, λόγω της νίκης της Νεπτούνας επί της Μπαϊρόιτ (83-73). Η βελγική «αυτοκτονία», λοιπόν, άλλαξε την τελευταία στιγμή τα δεδομένα του Ομίλου. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Οστάνδη ήταν στο +3 στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, αλλά δεν έκανε φάουλ και δέχθηκε τρίποντο, που έστειλε το ματς στην παράταση.

Έτσι, οι Πατρινοί τερμάτισαν 4οι και θα μπουν στο ίδιο γκρουπ των ομάδων μαζί με τον ΠΑΟΚ και την Λε Μανς, που θα είναι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ, εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» τερματίσουν 1οι. Θυμίζουμε πως η «Ένωση» θα τερματίσει πρώτη, αν νικήσει την Αντβέρπ και πλέον το ενδεχόμενο «εμφυλίου» στους «16» έφτασε το 66%!

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στον Δ' Όμιλο:

Βίρτους Μπολόνια - Προμηθέας 98-91
Νεπτούνας - Μπαϊρόιτ 83-73
Οστάνδη - Στρασμπούρ 94-100
Ολίμπια Λιουμπλιάνας - Μπεσίκτας 75-81

Η τελική κατάταξη των πρώτων τεσσάρων ομάδων, που προκρίνονται στην επόμενη φάση:

1. Βίρτους Μπολόνια 10-4
2. Μπεσίκτας 9-5
3. Νεπτούνας 8-6
4. Προμηθέας Πατρών 8-6

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.