Header Ads


«Τελειώνει» από την ΑΕΚ top όνομα - Γι' αυτόν κάνει την υπέρβαση ο Μελισσανίδης!»

«Τελειώνει» από την ΑΕΚ top όνομα - Γι' αυτόν κάνει την υπέρβαση ο Μελισσανίδης!»


Η χθεσινή του εμφάνιση επιβεβαίωσε πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ. 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να τον δικαιολογήσει, κάνοντας λόγο για άγχος. Αγχος στα τέλη Ιανουαρίου;
Υπερθεμάτισε και πάλι για τα προσόντα του, αυτά που είχαν κάνει τον Ελληνα τεχνικό να… ξεχάσει όλους τους άλλους το περασμένο καλοκαίρι και να θέλει μόνο αυτόν για τη θέση του ελεύθερου ακραίου μεσοεπιθετικού.

Η πρώτη αντίδραση, σχολιογραφικά και ρεπορταζιακά, μετά το χτεσινό ματς της ΑΕΚ με τον Κισσαμικό, ήταν μαγκωμένη για την εικόνα του. Ολοι, οι τουλάχιστον όσοι πρόλαβαν να τοποθετηθούν, έκαναν λόγο για ακόμη μια προβληματική εμφάνιση. Και προσοχή: όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κόντρα στον ουραγό της Football League. Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη κάπως μάζεψαν το κλίμα, αλλά η αλήθεια είναι πως ο προβληματισμός ούτε μειώνεται ούτε και «μακιγιάρεται».

Για τον Λούκας Μπογέ προφανώς ο πρόλογος. Εννοείται πως κανείς δεν περίμενε, τέλη Ιανουαρίου σε ένα ματς με τον Κισσαμικό, για να τον κρίνει. Η να αξιολογήσει τις δυνατότητες και τη δυναμική του. Αυτά, καλώς ή κακώς, έχουν ήδη κριθεί, έχουν ήδη καταγραφεί. Και είναι πλέον ξεκάθαρο, πως δεν… τσουλάει. Αλλωστε, μόνο τυχαίο δεν ήταν πως τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο που ήθελε την Ένωση να ψάχνεται με την Τορίνο μήπως και μπορέσει και πετύχει πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του παίκτη.

Κάτι που βάσει σχετικών ρητρών που έχουν υπογραφτεί μοιάζει δύσκολο, αλλά και θα ήταν και μάλλον άκαιρο τέτοια εποχή, η ΑΕΚ να «παραιτηθεί» από μια λύση της, στην οποία πόνταρε πάρα, μα πάρα πολλά το καλοκαίρι. Και εδώ εντάσσεται το πλαίσιο στήριξης στην Αργεντινό, μήπως και μπορέσει και γυρίσει στο υπόλοιπο της σεζόν την κατάσταση και τα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, και παρότι ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο σε περίπτωση που η Ένωση κάνει χρήση της option αγοράς του (6 εκατ. ευρώ), μοιάζει… απίθανο κάτι τέτοιο να γίνει, αφού επ’ ουδενί η μέχρι στιγμής εικόνα του (και δεν είναι μόνο αυτή στα παιχνίδια, αλλά όπως λέγεται και στις προπονήσεις, που έχει απογοητεύσει μέχρι και τον μεγαλύτερο -το καλοκαίρι τουλάχιστον- υπέρμαχο του, τον Ουζουνίδη) δεν είναι αυτή που δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη επένδυση. Ειδικά από τη στιγμή που ισόποση θα είναι αυτή που απαιτείται για την παραμονή του Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος σε σχέση με τον συμπατριώτη του, είναι μέρα με τη νύχτα…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.