Header Ads


Πόνσε: «Υπάρχει οψιόν, περνάω απίστευτα στην ΑΕΚ, θα δούμε τι θα συμβεί!»

Πόνσε: «Υπάρχει οψιόν, περνάω απίστευτα στην ΑΕΚ, θα δούμε τι θα συμβεί!»


Ο Αργεντινός επιθετικός για το μέλλον του, την προσφορά του στην ομάδα και τον μεγάλο του στόχο, που είναι να βγει πρώτος σκόρερ.
Απόλυτα ικανοποιημένος με την πορεία του στην ΑΕΚ δηλώνει ο Έκι Πόνσε!

Ο Αργεντινός επιθετικός και MVP του αποψινού αγώνα με τον Αστέρα, ρωτήθηκε στην μικτή ζώνη για το μέλλον του και εξήγησε πως υπάρχει μια οψιόν, ο ίδιος νιώθει υπέροχα στην Ένωση και στο μέλλον θα φανεί τι μπορεί να συμβεί, βγάζοντας όμως μια εμφανή διάθεση παραμονής. Από εκεί και πέρα, τόνισε για πολλοστή φορά πως στόχος του είναι να βοηθά την ομάδα αλλά και να βγει πρώτος σκόρερ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova ο Εζέκιελ Πόνσε:

Για τα γρήγορα γκολ της ΑΕΚ σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και με τον τρόπο που παίξαμε. Τα γρήγορα γκολ μας έδωσαν ηρεμία και στη συνέχεια απλώς απολαύσαμε το παιχνίδι».

Αναφορικά με το 3-5-2 και ότι έχει από πίσω του, τους Λιβάγια, Μάνταλο, Μπακασέτα, είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά όταν έχω τέτοιους παίκτες πίσω μου να με τροφοδοτούν. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση και ξέρω ότι ο ένας δουλεύει για τον άλλο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του, δήλωσε: «αυτό που νιώθω είναι ότι ο τρόπος του παιχνιδιού μου είναι να δουλεύω για την ομάδα. Βοηθώ τους συμπαίκτες μου όπως κι αυτοί εμένα. Έρχονται τα γκολ κι ελπίζω να συνεχίσω».

Σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του στην ΑΕΚ απάντησε: «Υπάρχει μία οψιόν αγοράς. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Ο τρόπος που μου συμπεριφέρονται όλοι είναι απίστευτος. Περνώ πάρα πολύ καλά. Θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα και θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί».

Τέλος, για το αν έχει σκέφτεται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ανέφερε: «Είναι μία προσωπική μου επιθυμία και στόχος να βγω πρώτος σκόρερ. Θα προσπαθήσω να σκοράρω όσο το δυνατό περισσότερο και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Βασικός μου στόχος όμως είναι πάνω απ' όλα να βοηθώ την ομάδα».

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.