Header Ads


Τσιτσιπάς: Παίζω για το τρόπαιο, για τον τίτλο

Τσιτσιπάς: Παίζω για το τρόπαιο, για τον τίτλο


Διαβάστε όσα δήλωσε, στη συνέντευξη Τύπου, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μετά τη σπουδαία πρόκριση επί του Φέντερερ
Με στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο αγωνίζεται στο Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως υπογράμμισε ο ίδιος, μετά την σπουδαία πρόκριση επί του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον προημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν και στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το εάν ο στόχος του είναι να κατακτήσει τον τίτλο του Australian Open. Η απάντησή του: "Για αυτό είμαι εδώ. Γι' αυτό παίζω, για το τρόπαιο, για τον τίτλο. Αισθάνομαι καλά, το θέλω πάρα πολύ. Θέλω πολύ να προχωρήσω στο τουρνουά, να κάνω τον εαυτό μου και όσους με υποστηρίζουν χαρούμενους. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στο court, μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ και θέλω μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο".

Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς μίλησε για το σκάουτινγκ που έκανε, ενόψει του αγώνα με τον Φέντερερ: "Είδα highlights από ματς με παίκτες που τον νίκησαν σε Grand Slam. Όχι ο Ράφα ή ο Τζόκοβιτς, αλλά παίκτες που τον έχουν νικήσει στο US Open. Παρόμοιο στυλ με εμένα. Δεν θα πω ποιος παίκτης. Τον νίκησε πριν μερικά χρόνια στο US Open. Ήταν ένα καλό παράδειγμα για τον τρόπο που έπαιξαν, που πάλεψαν για να πάρουν τη νίκη. Σίγουρα αυτό με βοήθησε σήμερα".

Όσο για το τι ένιωσε, μόλις νίκησε τον Φέντερερ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δήλωσε: "Χαρά, πραγματική χαρά. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή. Είναι η αρχή κάτι μεγάλου. Ένιωσα χαρά, ευτυχία. Μια μεγάλη ανακούφιση. Ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το ματς ποιντ θα μείνει στο μυαλό μου για όλη μου τη ζωή. Μου ήρθε ένα flashback της εποχής που έβλεπα τον Φέντερερ στην τηλεόραση. Κατάφερα να κλείσω το παιχνίδι και να νικήσω το είδωλό μου. Το είδωλό μου ήταν ο αντίπαλός μου".

Οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν τον Στέφανο πως ο θρύλος του τένις, Τζον ΜακΕνρόου έκανε λόγο για αλλαγή σκυτάλης, με τον Τσιτσιπά να λέει το εξής: "Ήταν ένα καλό ξεκίνημα, πρέπει να μείνω ταπεινός. Είναι μια μεγάλη επιτυχία, ένα πρώτο βήμα για κάτι πιο μεγάλο. Νώθω ότι το παιχνίδι μου είναι σε καλό επίπεδο, έχω αυτοπεποίθηση. Αυτο είναι πολύ σημαντικό. Είμαι ενθουσσιασμένος που θα παίξω στα προημιτελικά, περιμένω πώς και πώς αυτή τη στιγμή".

Για τον επόμενο αντίπαλό του, στα προημιτελικά, τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: "Αν καταφέρω να διατηρήσω την ίδια αυτοσυγκέντρωση, ίδια υπομονή, ίδια πνευματική δύναμη, θέληση για μάχη, είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά".

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.