Header Ads


Στη... φόρα και άλλο βίντεο του Βράνιες με τη Γελένα!

Στη... φόρα και άλλο βίντεο του Βράνιες με τη Γελένα!


Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι έτοιμος να δώσει στη δημοσιότητα ακόμα ένα ερωτικό video με πρωταγωνίστρια τη Γελένα Καρλέουσα.
Το ερωτικό σκάνδαλο του Βόσνιου στόπερ με την Σέρβα τραγουδίστρια και σύζυγο του ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς καλά κρατεί.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Βράνιες είναι αρκετά θυμωμένος που έχασε τη θέση του στην Άντερλεχτ, αλλά και επειδή η Γελένα Καρλέουσα δεν παραδέχεται πως είχαν (παράνομο) δεσμό.

«Ο Όγκνιεν είναι θυμωμένος όχι μόνο επειδή η Γελένα του ανακοίνωσε την αγωγή, αλλά και επειδή έχασε και τη δουλειά του στην Άντερλεχτ. Εχει χάσει τα πάντα. Από την άλλη πλευρά, η Γελένα γνωρίζει καλά τι έχει ο Βράνιες στην κατοχή του και, αν προκληθεί, μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες και βίντεο. Αυτός είναι ο λόγος που φοβάται η Γελένα τι μπορεί να κάνει ο Βράνιες», αναφέρει μια πηγή που γνωρίζει την κατάσταση και συνεχίζει:

«Ο Βράνιες θα επιστρέψει απότομα εάν η Γελένα συνεχίσει να αρνείται ότι υπήρχε ρομαντισμός μεταξύ τους και ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν σταλεί ή κλαπεί από το τηλέφωνό της. Ο Βράνιες δεν έχει τίποτα να χάσει και θα δώσει στο κοινό υλικό για να υποστεί παράπλευρες ζημίες η σχέση μεταξύ Ντούσκο και Γελένα».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.