Header Ads


Παίρνει θέση βασικού ο Κρίστιτσιτς!

Παίρνει θέση βασικού ο Κρίστιτσιτς!


Για την πρώτη του παρουσία στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, ετοιμάζεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς - Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για τον ρόλο του Σέρβου χαφ. 


Η αλήθεια είναι πως αν ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν είχε μείνει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων για περίπου τρεις εβδομάδες χωρίς καθόλου προπόνηση, ενδεχομένως να ξεκινούσε βασικός ακόμα και στο ματς κυπέλλου με τον Κισσαμικό στα Χανιά στις 9 του Γενάρη. Τόσο πολύ πιστεύουν στην ΑΕΚ τον Σέρβο χαφ και τόσο μεγάλη είναι η ποιότητα που έδειξε από τις πρώτες του μέρες στα Σπάτα.

Ωστόσο, στην κουβέντα που έκανε από την αρχή ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Κρίστιτσιτς, αποφασίστηκε η σταδιακή ενσωμάτωση σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Εξ ου και ο Σέρβος χαφ έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, στο ματς της περασμένης Δευτέρας (14/1) στα Γιάννενα.

Όμως ο Κρίστιτσιτς τόσο στις προπονήσεις στα Σπάτα, όσο και σ’ αυτά τα περίπου 20 λεπτά που έπαιξε απέναντι στον ΠΑΣ, έδειξε πως έχει καλύψει το χαμένο έδαφος, ως προς τον βαθμό ετοιμότητας.

Άλλωστε αύριο (19/12) θα συμπληρώσει δυο εβδομάδες δουλειάς στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Και πλέον ο Κρίστιτσιτς φλερτάρει με το ντεμπούτο του και στην βασική ενδεκάδα της Ένωσης, στο ματς της Κυριακής (20/1) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ενδεχομένως να υπάρξει μια ακόμα κουβέντα ανάμεσα στον παίκτη και τον προπονητή, πριν υπάρξει οριστική απόφαση.

Ακόμα πάντως και αν "κλειδώσε" η παρουσία του Κρίστιτσιτς στην ενδεκάδα, εκκρεμεί ο ρόλος που θα πάρει στην μεσαία γραμμή. Και αυτό έχει να κάνει με τον σχήμα που θα επιλέξει ο Ουζουνίδης και όχι μόνο. Στα Γιάννενα ο Σέρβος είχε μπει στην θέση του Μπακασέτα και είχε αγωνιστεί ως εσωτερικός χαφ μαζί με τον Μάνταλο.

Αν ο τεχνικός της ΑΕΚ αποφασίσει να διατηρήσει το ίδιο σχήμα και στο ματς με τον Αστέρα, είναι ο Κρίστιτσιτς να μετακινηθεί σε ρόλο κόφτη. Εκεί δηλαδή που έπαιζε ο Άλεφ, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Δεν αποκλείεται όμως και να πάρει ξανά ο Σέρβος ρόλο εσωτερικού χαφ, σ’ ένα πιο συντηρητικό σχήμα.

Υπάρχει βεβαίως και η περίπτωση, ο Ουζουνίδης να επιλέξει την επιστροφή στο 4-2-3-1. Και σ’ αυτό το ενδεχόμενο, ο Κρίστιτσιτς θα παίξει στην δυάδα των χαφ, με παρτενέρ είτε τον Άλεφ, είτε ακόμα και τον Μάνταλο.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.