Header Ads


Η Λαμία...φέρνει Κονέ στον Παναθηναϊκό;

Η Λαμία...φέρνει Κονέ στον Παναθηναϊκό;


Άνοιξε κουβέντα μετά την ήττα από τη Λαμία.
Οι «αρρυθμίες» που έβγαλε η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού στη Λαμία, το σλόγκαν «δεν χρειάζονται μεταγραφές» και το project (με τα υπέρ και τα κατά) του Παναγιώτη Κονέ για λογαριασμό του «τριφυλλιού». Το SDNA έχει τις λεπτομέρειες.


Το ημερολόγιο γράφει 22 Ιανουαρίου και ο Παναγιώτης Κονέ εξακολουθεί να κυκλοφορεί χωρίς ομάδα.


Το καλοκαιρινό «διαζύγιο» με την Ουντινέζε άργησε να βγει, με αποτέλεσμα ο 31χρονος ποδοσφαιριστής να χάσει πολύτιμο (μετραγραφικό) χρόνο. Ώσπου στο τέλος έμεινε χωρίς ομάδα, αφού νωρίτερα δεν προχώρησε η ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ

Έχοντας οδηγηθεί πλέον στην τελική ευθεία της μεταγραφική περίοδου του Ιανουαρίου, ο Κονέ παραμένει στο…ράφι. Χωρίς ομάδα και με λίγες ακόμα ημέρες στη διάθεσή του να βρει νέα στέγη.

Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή;

Η αλήθεια είναι πως όσο ο εν λόγω ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί ελεύθερος, τόσο παίζει το όνομά του (άλλοτε περισσότερο κι άλλοτε λιγότερο) στις ιδιαίτερες συζητήσεις που γίνονται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Το βράδυ της Δευτέρας (21/1) και έπειτα από το «ναυάγιο» των «πρασίνων» στη Λαμία, κάποιοι θυμήθηκαν τον (ελεύθερο) Κονέ. 

Κι ας λένε στον Παναθηναϊκό, «δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές», κινούμενοι σε μια άκρως αυστηρή - μνημονιακή - πολιτική, σε θέματα που άπτονται της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού και όχι μόνο.

Το σίγουρο είναι πως (και) στην αναμέτρηση της Λαμίας, έκανε «μπαμ» η απουσία ενός παίκτη που θα έκανε τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Η εμπειρία του Κονέ και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα που τον διακρίνει, μπορούν να ανεβάσουν τα «κυβικά» του Παναθηναϊκού στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Υπάρχουν όμως και κάποια (κρίσιμα) ερωτηματικά, που αφορούν πρωτίστως την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη, έχοντας να παίξει μπάλα από την περασμένη σεζόν και κατά πόσον θα μπορούσε να «κουμπώσει» σε σύντομο χρονικό διάστημα με την υπόλοιπη ομάδα.

Συν βεβαίως το οικονομικό σκέλος, αφού ακόμα κι αν στον Παναθηναϊκό αποφασίσουν να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του, θα χρειαστεί ο Κονέ που «ψήνεται» να παίξει στο «τριφύλλι» να ρίξει σημαντικά το κασέ του για να ντυθεί στα «πράσινα».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.